Hogyan kell hagymateát készíteni?
Figyelt kérdés
Kisfiam két hónapos, tegnap óta nagyon szörcsög, tele van váladékkal az orra, nem kap rendesen levegőt. A váladék nem zöld, hanem átlátszó-fehéres, viszont gyakran kell leszívni orrszívóval. Felhívtam a dokit, ő mondta a hagymateát, meg baba-nasivint és Cebion cseppeket. A gyerek nem lázas, csak sokkal nyűgösebb, éjjel is alig aludt a szörcsögés miatt. Azt mondják, vírus. Más is küszködik ezzel a problémával?2008. okt. 10. 09:11
1/5 anonim válasza:
nekünk is volt ilyen nemrég.
Nekünk az vált be, hogy befújtam neki Sterimar-ral és hagytam hatni 3-5 percig és utánna porszívós orrszívóval jól kitakarítottam. csak úgy jött kifelé.....
utána 1-1 csepp Nasivin és kész. Nagyon jó a Sterimar mert fellazítja a letapadt váladékot és utána könnyen kijön. Próbáld ki!
sok sikert.
4 hós kisfiú anyukája
2/5 anonim válasza:
A Stérimart én is ajánlom, nagyon jó. Van egy másik tengervizes is, ebben nincs hajtógáz, de nem jut eszembe a neve. Ill. kaphatók olcsóbb tengeri sósak is. Ezek azért jók, mert korlátlanul használhatók, nem mint egyes orrcseppek, amik tönkretehetik a nyálkahártyát. Szerintem nem lesz szükség hagymateára (ami egyébként hagymahéj-tea), de így készül: 2-3 nagy fej hagyma héját leforrázod fél liter vízzel, hagyod benne állni negyed-fél órát, és kész is. Persze a legkülső héjat, ami koszos vagy foltos, ne tedd bele. Van, aki a hagymát is belefőzi, de igazából ez tényleg hagymahéj-tea, így van a gyógynövényes könyvben.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2008. okt. 10. 11:15
5/5 anonim válasza:
Még hozzátenném, hogy először meg kell karamellizálni a cukrot és utána felönteni vízzel, majd bele a hagyma leveleit, amit 20 percig kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!