Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megmondanátok anyukák nekem...

Megmondanátok anyukák nekem hogy mennyitől van hőemelkedés és mennyitől van láz a babáknál?

Figyelt kérdés
Szájban mértem neki cumival 38.1 ig tudtuk megmérni mert utána már kiköpte.Adtam neki nurofent ami már a végbélben mér 37.6 ra levitte.Tudom hogy az 5-öt le kell vonni így 37.1.Mit tegyek ha vissza föl megy neki?Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni?A nurofent csak 6 óránként lehet adni,de a max. adagja 3-szor 2.5 ml.
2010. máj. 7. 16:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Bekerültünk a kórházba :-(((((

Azért tudok írni mert a férjem behozta a gépet,úgyhogy legközelebb csak akkor tudok ha haza kerülünk :-((

Olyan szinten vírusos fertőzése van hogy már az intenzívre akarták vinni és lélegeztetőre kapcsolni.Gyanakodtak hasnyál mirigy gyulladásra,bélösszecsúszásra,vakbélgyull.-ra.

Úgy volt hogy vérátömlesztésre is szüksége lesz.Nagyon kikészültem idegileg,de ma már végre pozitív irányba indult el a dolog.Most már gagyogott egy kicsit,már érdeklik tárgyak,ma végre megfürdethettük(szombat este fürdött utoljára)és kétszer már mosolygott is.Amúgy nagyon szeret fürdeni.Nem tudom mikor mehetünk haza,de szerintem nem egy hamar.A László kórházban vagyunk :-(((((((Ja és állítólag kell valamennyi cukor a babák italába,mert úgy tud a legjobban felszívódni a szervezetben pl. a nátrium stb.Ezt nem tudtam és akkor "hiába" ivott a kórházba kerülés előtti napon 5 üveg vizet:-(( És már ki volt száradva :-(((

2010. máj. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!