Hol lehet még Dm-ben dobozos pamperst szerezni 3-as méretbe, vagy félre rakatnátokVagy csak megmondanátok hogy hol láttal? én ma voltam campona, b. őrs, eleven center, de már nincs.
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 16:26
1/9 anonim válasza:
Nézd meg az AUCHANt, én ott vettem. Van minden méretben.
3/9 A kérdező kommentje:
A műanyag tárolódozost mondjátok?
2010. febr. 4. 21:06
4/9 A kérdező kommentje:
vagyis dobozost?
2010. febr. 4. 21:07
5/9 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok.Akkor én félre értettem.Nem láttam még műanyag dobozos pamperst.Tényleg van ilyen?Én a nagy dobozosra gondoltam,mikor dobozba tesznek 120db-ot,ez kerül most a corába 5600ft-ba.
6/9 A kérdező kommentje:
két economy pack-hoz járt egy jó nagy műanyag játéktároló.de úgy el kapkodták hogy már sehol sincs.
2010. febr. 5. 06:19
7/9 anonim válasza:
A Dunakeszi Auchanban tutira van és akciós. Anyósom tegnap mindenáron azt akart venni és akkorát, alig értette meg, hogy nekünk már a 4-es kell...
8/9 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok, én még olyat nem láttam amilyet te szeretnél, de az Auchanba most minden méret 5.599 Ft,-. Én a Solymáriba járok.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. febr. 5. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!