Kevesebb szoptatas mellett tobbet enne, nem? A tea csak a folyadekpotlashoz kellene, mert ugy talan konnyebben megissza.
2017. jan. 27. 21:06
32/50 A kérdező kommentje:
Akik irtatok, hogy tobbet kellene ennie (az alig eszik alatt azt ertettem, hogy nem eszik rendes adagot), tudnatok esetleg linkelni cikket? Vagy akkor megiscsak jo ez igy, hogy nem eszik (illetve keveset eszik)? Az sem fozelek egyebkent, meg kenyer, meg rendes etel, hanem gyumolcs, zoldseg foleg.
2017. jan. 27. 21:09
33/50 A kérdező kommentje:
Vizet nem kap.
2017. jan. 27. 21:13
34/50 anonim válasza:
Mennyi idős most a gyerek?
2017. jan. 27. 21:32
35/50 anonim válasza:
És ha a baba elolvassa az erre vonatkozó írásokat, akkor belátja, hogy többet kell ennie? :D
2017. jan. 27. 21:51
36/50 anonim válasza:
A kisfiam 1 eves koraig 90 % ban szopott. Nem fogadott el semmi mast. Mit csinaltam volna, lenyomtam volna az etelt a torkan ?
Birom az ilyen kerdeseket.
2017. jan. 27. 22:45
37/50 anonim válasza:
akkor pontosítsunk.Mit takar,hogy keveset eszik?Miért kellene pont teát kapnia?akkor a hozzátáplálás vegülis megy csak nem eszik sokat?tényleg érdekel a mennyiség,mert lehet csak Ön aggódja túl( minden rosszindulat nélkül )
"Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint „a csecsemőknek kizárólagos szoptatásra van szükségük életük első 6 hónapjában ahhoz, hogy az optimális növekedést, fejlődést és egészséget elérjék. Ezután, ahhoz, hogy táplálkozási szükségleteik ki legyenek elégítve, a csecsemőknek megfelelő és biztonságos kiegészítő táplálékot kell kapniuk, miközben a szoptatás folytatódjon két éves korukig vagy azon is túl"
2017. jan. 27. 22:45
38/50 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én irtam hogy nálunk is ez a helyzt,nincs kiváltva étkezés a 14 hónaposomnál.de mit csináljak ha nem eszik rendes kaját annyit mint tankönyv szerint kéne????van hogy egész nap pár falatot hajlandó csak megenni,esetleg egy fél adag gyümölcsöt,utána kéri a cicit.ha nem adok neki akkor visítás megy de akkor sem eszi meg a rendes ételt.Cumisüveget nem fogadja el,teát minek adjak neki?hogy rászokjon és azzal legyen tele a pocakja?csak azért hogy elmondhassam nem anyatejet adok neki hanem teával lakik jol???Gondolkodj kérlek!!hozhatnánk ide cikkeket,könyveket hogy mit és mennyit kéne enni,de akkor se fog jobban ennyi a baba,hisz minden gyerek más,akárki akármilyen cikket megír,attol az én gyerekem nem fog jobban enni.
2017. jan. 28. 06:34
39/50 A kérdező kommentje:
Jo, akkor nem teat, hanem plusz folyadek nincs neki kinalva.
Mennyisegben korulbelul egy kis meretu almanak a felet-harmadat eszi, napi korulbelul 3x kap most, de 1-2 honapja meg csak 1-2x kapott. 2-300 gramm sincs meg ranezesre.
2017. jan. 28. 08:23
40/50 A kérdező kommentje:
Aludni sem alszik rendesen a csak szoptatas miatt, ismeros vedono szerint mar 4 honapos kora ota at kellene aludnia az ejszakat, de ejjel sokat ebred, es szoptatassal alszik vissza, nem tud egyedul. Cumija sincs. Ha kapna vizet, meg tobb etelt, attol nem aludna nyugodtabban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!