Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Veszelyezteti a gyermeket az...

Veszelyezteti a gyermeket az az anya, aki egy eves koraig szinte csak szoptatja?

Figyelt kérdés

- A gyermek eszik ugyan, de eleg keveset.

- Nem kap teat, vizet, egyeb plusz folyadekot.

2017. jan. 27. 12:24
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Kap a gyerek enni, csak nincs kivaltva szoptatas, ugyanugy szopik jo gyakran a gyerek, mint csecsemokent.
2017. jan. 27. 18:25
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok kozod van hozza.
2017. jan. 27. 18:30
 23/50 A kérdező kommentje:

A nagyszulonek mennyi koze lehet ehhez?

Cikkeket esetleg tudnatok linkelni, amik leirjak, hogy miert nem eleg mar ilyenkor a tej, es hogy miert kell a tea?

2017. jan. 27. 18:33
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

A tea semmikor sem KELL. Viz maximum. De bizzal mar a gyerekben (ES AZ ANYJABAN) hogy tudja hogy mi a jo neki (foleg hogy lathatolag jolvan), hogy azert nem iszik mert nem szomjas, mert az anyatej jo nagy szazaleka viz...

szornyu...

2017. jan. 27. 18:51
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
most nincs kiváltva, vagy egyáltalán nem is eszik mást? a kettő nem ugyanazt jelenti..
2017. jan. 27. 18:55
 26/50 anonim ***** válasza:
86%
Jajj, ne szólj már bele! A gyerek jó súlyú, nem fog éhenhalni a kaja mellett, eszik majd ha igénye lesz rá. Én anyósom is beleszól csomó mindenbe, majd megőrülök tőle.
2017. jan. 27. 19:06
 27/50 anonim ***** válasza:
74%
Még ilyenkor is olyan összetételű az anyatej, hogy az jó legyen a gyereknek. D vitamint amúgy is kell kapnia, csak a vassal lehet gond. Ha jót akarsz a kicsinek, fizesd be egy vérvételre hogy megnézzék a vasat. Ha alacsony, a gyerekorvos ír fel neki. Tea meg mért kéne? Mi van benne ami olyan fontos? Jó hogy nem veszi el a helyet a gyomrában az anyatej és a rendes étel elől a semmit nem érő teával. Képzeld el ha jól meg lenne teáztatva, akkor még ennyi ételt sem enne. De tényleg kérdező, szerinted mit kéne csinálnia az anyukának a gyerekkel? Milyen módszerrel kéne beletömni a kaját?
2017. jan. 27. 19:20
 28/50 anonim ***** válasza:
84%

Tea nem kell,ha szopizik.Ha meg eszik mást is plusz szopzik akkor most mi a fene a gond,nem értem?!Nem abban a korban vagyunk már hogy 2 hónapos korában tehéntejet meg pörköltet is adunk a babának.

Anyám is próbálkozott ilyennel,de szerencsére nem hallgattam rá ilyenekben, 2 éves koráig szopizott a lányom,mellé evett rendes kaját is,úgy hogy vagy 7-8 szopizas volt...Vizet kapott,amikor megitta.Nagyon jó az immunrendszere

A kisfiam csak 11 hónapos koráig kaphatott anyatejet(terhes lettem,görcsöltem),és azért meg is látszik,sokkal több vitamint kell pótolnom,az immunrendszere sem jól működik.Szóval örüljön neki,hogy kap még anyatejet!!!!

2017. jan. 27. 19:22
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, de rosszindulatú vagy kérdező! Bele akarod beszélni a hülyeséget az anyukába, csak azért, mert azt hiszed neked van igazad. Itt is leírták sokan, hogy nem veszélyezteti. De gondolom, hogy van orvosa is a gyermeknek, ő is szólt volna, ha nincs rendben a kicsi. Te is írod, hogy eszik a gyermek, csak még nincs kiváltva egy szoptatás, tehát kapja máshonnan is a tápanyagokat. Ezt a teát meg hagyjuk már, gondolom, hogy ráadásul cukrosan itatnád vele... Anyatejre és vízre van szüksége a gyereknek.
2017. jan. 27. 20:22
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ezek az anyósok... szerintem hívd rájuk a gyámügyet. :D
2017. jan. 27. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!