Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya veszélyezteti?
Egyáltalán nem igaz, hogy általában az anyának ítélik.
A bontópereknél nagyrészt megállapodás alapján történik a gyerekelhelyezés, ilyenkor valóban az anyánál maradnak nagyobb százalékban a gyerekek.
Amikor viszont gyermekelhelyezési vita van, és a per ennek eldöntésére irányul (mint most nálatok), akkor szó sincs róla, hogy az anyához kerülnének inkább. Sokadszorra írom: a gyermekek mindenekfeletti érdeke dönt, a bíró mindkét fél (és a környezet, pl. nagyszülők, stb.) körülményeit megvizsgálja, ha kell, szakértőt rendel (ez ált. gyámügyis, pszichológus...), és ez alapján dönt. A szülő neme itt semmilyen szerepet nem játszik.
Ez alapján természetesen pont ugyanannyi esélyed van, mint az anyának.
Bizonyítani nem neked kell konkrétan, indítványt kell tenned. Indítványozhatod, hogy szakember beszélgessen el a gyerekekkel, vagy keressék fel az iskolát/óvodát...
Szerintem beszélj egy erre szakosodott ügyvéddel, és rágjátok át, mik a lehetőségeitek, mibe éri meg belemenni, és mibe nem!
Mi a francért adják ki a gyereket?!
Te neveled, megtilthatod!
Engem itt ismer mindenki (1000 lelkes falu) szerződéssel vigyázom két gyerekre, nálam volt az ovis fiú húga is, az én régi óvónőm volt, de felhívták a gyerekek apját, hogy biztos-e.
Mert ez a protokoll. Ha az anya árt a gyereknek azt az óvodának kutya kötelessége jelenteni! Ha te vagy a gyám, akkor csak a kijelölt időpontokban viheti el, nem pedig akkor amikor gondol egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!