Ha nem alszik a babátok és csak sír, mert annyra fáradt, akkor hagyjátok sírni? Mit csináltok?
Látom sok szerető Anyuka van :) Én is az vagyok. :) SOHA nem hagytam sírni 2 percnél tovább,ez persze örökkévalóság volt számomra.Amikor sírt,felvettem és ringattam,vagy én is mellre tettem,utána el aludt. :) Egyébként tényleg van olyan,hogy annyira fáradt és nem tud elaludni,akkor fokozatosan csökkentek minden külső hatást,vagyis szépen lenyugtatom,ami eddig mindig bevált,(de tényleg) és utána berakom az ágyába,oda fekszek mellé,hogy lásson,és szépen elalszik.Persze közben mondja a kis magáét. :)Utána lámpaoltás,és majd csak reggel találkozunk újra. :)
Egy másik,hogy rájöttem,nem szabad túl pörgetni a gyereket,vagyis az sem jó,hogy ha egész nap jön megy pl az udvaron játszik,mert estére K.O. lesz velem egyetemben.Mindenből keveset,és akkor tuti nincs nyűgösség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!