Lett valami bajuk? Azoktol az anyukáktol kérdezném, akik viszonylag hamar vezették be a glutént, liszérzékeny a babátok?
Figyelt kérdés
9hos a lányom és kb 7hos kora ota szokott kapni egy kis kenyeret este,hogy rágcsálja.
Tésztát meg ilyeneket még nem kapott.
2010. máj. 5. 16:34
1/4 anonim válasza:
A fiam olyan 6-7 hónapos volt kb. amikor először kapott kiflit. Most két éves és kutya baja.
2/4 anonim válasza:
az enyém is olyan 6 hós lehetett mikor elkezdtük.
nincs semmi baja és tésztát már 8 hósan kapott, túróval szereti nagyon :)
adj neki bátran
3/4 anonim válasza:
Az én fiam sajnos örökölte tőlem a lisztérzékenységért felelős géneket. Részt veszönk egy programban, ami szeritn 4 hónapos korától kapglutént. Persze nem kiflit, vagy ilyesmit, hanem port anyatejhez keverve. EZ még csak egy kísérlet, viszont az már bizonyított tény, hogy 6 hónapos korban el kell kezdeni a glutén bevezetését, így nagyobb az esélye, hogy akikben benne van ez a gén, nem alakul ki náluk a liszérzékenység. Akikben nincs benn, azok meg úgy sem lesznek lisztérzékenyek.
4/4 anonim válasza:
Na hát igen, ilyen hamar változnak az álláspontok. Amikor az én fiam volt 6 hónapos, akkor mindenki leteremtett, hogy milyen felelőtlen anya vagyok, hogy lisztes dolgokat adok a gyereknek. Miközben én meg arra gondoltam, hogy amikor én gyerek voltam, mindenki kapott ennyi idősen már. Szép lassan kiderül, hogy a 20-30 évvel ezelőtti dolgok nem voltak akkora hülyeségek, mint ahogy azt 1-2 éve oly sokan hangoztatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!