Nagyon szeretnék véget vetni az éjjeli szopiztatásoknak, de nem megy! Milyen megoldások jöhetnek még nálunk szóba?
Figyelt kérdés
Még sosem aludta át az éjszakát. Most 9 hónaposan még mindig kétszer ébred és csak cicin nyugszik meg. Cumisüvegből nem tud inni, ahogy a sima cumira sem sikerült rászoktatni. Egyszerűen nem fogadj őket el, pedig sokszor próbálkoztam, sokfajtát kipróbáltunk. Sajnos az ujját sem szopizza, csak a cici kell neki. Pohárból iszik nagyon szépen már rég, az viszont éjjel elég macerás. Én viszont már kicsit kivagyok, szeretném leszoktatni az éjjeli evésről, ami ráadásul szerintem inkább megszokás már.2010. máj. 5. 16:27
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nappal kínálhatom többször, de nem hajlandó enni, ha nem éhes. Én is próbáltam már este a főzeléket. Semmilyen tejpép nem ízlik neki. Szóval biztosan cicifüggő. Próbálkozni fogok a drasztikus módszerrel, asszem nálunk nincs más megoldás. Még a Suttogóba akarok beleolvasni, az mit ajánl.
2010. máj. 5. 19:55
12/13 anonim válasza:
Megértem, hogy fáradt vagy, az én 18 hónapos ksifiam sem aludt még át egyetlen éjszakát sem.
Még szopizik, de egy ideje éjjel csak vizet kap Aventes itatófejes pohárból. Ki sem kell vennem az ágyból, csak megsimogatom és alszik tovább.
Igen, lehet, hogy csak megszokásból kéri a cicit, de ha elveszed tőle, attól még fel fog ébredni, mert egész eddig így lett szoktatva. És amíg nem "érett meg" egy másik megoldásra, addig kérni is fogja. Szóval próbáld meg kiváltani vízzel, de ha nagyon tiltakozik, akkor szerintem még várj egy kicsit, hiszen azt is meg kell tanulnia, hogy nincs cici, csak víz, és most másképp kell visszaaludnia.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Megpróbálom ezt az Avenetes itatófejet.
2010. máj. 6. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!