Vásárolnátok bontott csomagolású anyatejgyűjtő zacskót?
Figyelt kérdés
A teszveszen és a vaterán néztem ki. Árban megfizethető lenne, de bontott a csomagolása. Az a bajom, hogy az origi horror áron van.2010. máj. 5. 01:18
1/5 anonim válasza:
Vegyél nyugottan de én jobbat tudok.
Vegyél simán a boltban jégkocka tartó zacskót és abban fagyaszt le a tejcsit, igy ha szükség van rá annyit tudsz kiolvasztani amennyi tényleg kell. egy zacskóba 3dl fér igy kis kockákra nálam is ki volt számolva igy egy cseppet se kellet kiöntsek. Én egy háromgyerekes anyukától a tejet igy hortam, kindenkinek csak ajánlani tudom fantasztikús megoldás.
2/5 anonim válasza:
bocs hogy offolok
Nekem van anyatejgyűtő zacskóm madela :)(remélem jól írtam)
nem tudom pontosan hány darab, ha érdekel akkor irj egy privit és megegyezünk az árról. Addig megszámolom
3/5 anonim válasza:
én tuti nem vennék, ezen ne spróolj, ráadásul nem is tudod, kitől van, milyen helyről.
4/5 anonim válasza:
Dm- ben lehet kapni avent anyatej tároló poharakat tetővel ami lehet hütőben és fagyóban tárolni 2200 ft 10 db. Lehetcsterilizalni mikroban vagy ki lehet főzni mint a cumisüveget, be van mércézve, később bébi kaját is lehet benne fagyasztani! Nekem nagyon bevált szuperül zár ha felborul sem folyik ki belöle semmi, mindig abban fagyasztootat a lefejt tejet!
5/5 anonim válasza:
A tesco-ban lehet kapni anyatejtároló zacskót, 1200Ft 40 darab. Az nem olyan horror árú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!