Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért vásárolnátok meg...

Mennyiért vásárolnátok meg 0-1 éves korig bababruhacsomagot?

Figyelt kérdés
Csak info gyűjtés céljából kérdezem, statisztikának. Nem tudom, kb 50-70 db lehet? Szép állapotúak.
2010. márc. 12. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha szép állapotú,és praktikus ruhadarbok vannak benne akkor akár 10.000Ft is. Gondolom használtra gondolsz amit pl a Teszveszen lehet kapni.

Láttam én már szép állapotú sok darabos ruhacsomagot amiért 1ft-ot sem adtam volna, mert pl hátul patentos rugikkal volt tele,stb..

2010. márc. 12. 13:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Az én fiam kinőtt ruháit szeretném, de olyan változatros áron adják. Tényleg szépek, nem szakadtak, nem foltosak, és nincs tele hátul gombolóssal, mert utáltam:) meg vannak játékok, rágókák, gyakorlatilag minden ami egy csecsemőnek "kell".
2010. márc. 12. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyszer vettem egy 74-80-as ruhacsomagot, az 50db-os volt, 14 ezret fizettem érte. Indítsd 0 Ft-ról az aukciót, itt is így volt, és ha tényleg jó a csomag, akkor úgyis sokan licitálnak majd rá! Ennél az aukciónál, szinte az utolsó pillanatig folyt a harc, de én nyertem!:)
2010. márc. 12. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Én is hasonló cipőben járok kedves kérdező. Tele vagyok kinőtt ruhákkal, de olyan fillérekért akarják megvenni, hogy akkor inkább elajándékozom ismerősnek, aki vigyázz rá. Egy badyért amit 600-700 vettem újonnan adnának 150-200ft, az meg nem reális hiszen alig használtam. Van nagyon szép kis farmar, kezeslábas, de sokallják a 600ft-ot is. Nem is értem mi lenne az a pénz, ami jó. Ha nekem mutattak egy szép ruhát, ami jó a picurkára és jó árban van meg is vettem(még ha használt is). Szerintem próbálj elmenni börzére, és ne kotya-vetyéld el a ruhákat, hiszen Te is súlyos pénzekért vetted.
2010. márc. 12. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezért szeretném tudni, hogy mennyi lenne amit fizetnének, mert sajnos nem állok olyan jól anyagilag hogy fillérekért adhatnám. Milyen börzékre gondolsz?
2010. márc. 12. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Én használtan csak olyan ruhát veszek amiért ujjonan is kiadnék ezreket. (ez csak egyéni vélemény). Nekem az a tapasztalatom, hogy az aukciós oldalon is azok a csomagok a kelendőbbek amikben márkás darabokból állnak, a kevésbé márkásakat elég potom pénzekért veszik meg. Gondolom aki jobban áll anyagilag az a drágábbat nézi aki pedig rosszabbul az használtat is nagyon olcsón akar venni, hisz nem teheti meg, hogy flancoljon.

Én négy-öt ruháért is képes vagyok 10000-ret adni, de lehet, hogy mondjuk 50 darabért egy fillért sem. És félre ne érts, nem bárki ruhatárát akarom lehúzni vagy finnyáskodni szeretnék csak a több éves teszveszes megfigyelést veszem alapul.

Tényleg érdemes 1 forintról indítani és egy általad elfogadható minimálárat megadni, hogy véletlenül se járj rosszul.

2010. márc. 12. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok..ha ismerőstől veszek használt ruhát és az újszerú akkor általában féláron szokta adni, igaz így is 2000 körül van egy nadrág például..:-(
2010. márc. 12. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
13.36-os vagyok. Nem tudom merre laksz, de több helyen van bababörze. én 20-án megyek előszór börzére, ha gondolod beszámolok majd:-)Egy ismerősöm mindig jár és szerinte nagyon megéri. Van a ruhák között 74-es fehér ing? Fiú vagy lány ruha?
2010. márc. 12. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Fiú ruha, 0-12hóig minden van benne. Ha jól elékszem in is van. Kíváncsi lennék a börzés tapasztalokra:)
2010. márc. 12. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!