Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondba vagyok a védőnővel,...

Gondba vagyok a védőnővel, talán még be is perel! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Épp 1 órája történt ! Helyettesítő védőnő jött hozzánk,mindenbe belekötött (11hónapos a fiam)miért nem viszem orvoshoz mert nem megy még ,miért csak kétszer kap tápszert? miért vagyunk vele egyszobába (most építjük át a házat) Elösször azt hittem csak elgurult a gyógyszere aztán nagyon közel jött hozzám és éreztem , hogy ivott! De most jön mégcsak a java: a picur mászott a konektor felé (vakdugó van bene)mondtam neki nem szabad és mutattam az ujjammal is ,erre a védőnő felugrott és rácsapott a kezére a picinek!! Erre jött nálam a lila köd és levágtam a nőnek !Aztán kizavartam ! Annyit mondott,hogy ezt mégmegbánom!
2010. máj. 4. 12:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A második válaszoló vagyok. Örülök, hogy ilyen gyorsan a végére értél a történetnek. Írtam, hogy az állásába kerülhet. Hála Istennek, ez megtörtént!!! Egy ilyen nőt nem szabadna még gyerek közelébe sem engedni. Remélem a pici keze hamar meggyógyul, és senkivel nem fordulhat elő soha hasonló eset. Az Neked is megnyugtató, hogy látta szakorvos is, viszont kötelességük kivizsgálni az ilyesmit, főleg, hogy egyértelmű volt a szándékosság. Tudom, hogy kellemetlen lehetett Neked bizonyítani, hogy nem Te bántottad, de sajnos nagyon sok esetben verik a szülők a saját gyereküket. Mondjuk én az ilyeneket simán karóba húznám!!! Remélem megnyugodtál, de én sem állnék neki pereskedni. Többet védőnőként nem dolgozhat, valószínűleg más, hasonló munkakört sem tölthet be. Megkapta a büntetését, és még a sorstól is kaphat eleget. A per meg évekig elhúzódhat. Más lenne, ha komoly sérülés érte volna a picit, akkor az Atyaúristenig is elmennék.

Na, további jó egészséget Neked és a picinek is!!!

2010. máj. 5. 13:11
 32/34 anonim ***** válasza:
Uristen! 2.52 ezrelek alkoholszint? Az nem semmi!!!
2010. máj. 5. 22:34
 33/34 anonim ***** válasza:
Szia! na hála istennek elküldték. Nagyon örülök neki. sztem kérj kártérítést, peren kívül megegyeztek, ha nem akkor fel kell jelenteni. De lehet, hogy nagyobb tortúra lenne, bíróságra járni stb.
2010. máj. 6. 09:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Úrsiten!!Ez nagyon gáz!Én is biztos úgí tettem ovlna hogy Te!

Még jó hogy kirúgták.A perről meg nemtom.Én lehet nem perelnék...:S

2010. máj. 23. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!