Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondba vagyok a védőnővel,...

Gondba vagyok a védőnővel, talán még be is perel! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Épp 1 órája történt ! Helyettesítő védőnő jött hozzánk,mindenbe belekötött (11hónapos a fiam)miért nem viszem orvoshoz mert nem megy még ,miért csak kétszer kap tápszert? miért vagyunk vele egyszobába (most építjük át a házat) Elösször azt hittem csak elgurult a gyógyszere aztán nagyon közel jött hozzám és éreztem , hogy ivott! De most jön mégcsak a java: a picur mászott a konektor felé (vakdugó van bene)mondtam neki nem szabad és mutattam az ujjammal is ,erre a védőnő felugrott és rácsapott a kezére a picinek!! Erre jött nálam a lila köd és levágtam a nőnek !Aztán kizavartam ! Annyit mondott,hogy ezt mégmegbánom!
2010. máj. 4. 12:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A kommentben elárulta a kérdező,hogy megtörtént a vérvétel!!
2010. máj. 4. 14:08
 22/34 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem semmi,majd írd meg mi lett!Én lehet,hogy még a kezét is eltörtem volna a szemét alkoholista dögnek!Amúgy is utálom az alkeszokat!
2010. máj. 4. 14:36
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanezt tettem volna, talán még meg is tépem.
2010. máj. 4. 14:43
 24/34 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy állat, én tuti neki mentem volna. Majd írd meg légyszi, hogy mi lett a történet vége. Nagyon sajnálom szegény kincsedet. Az én fiam se ment 11 hónaposan:)
2010. máj. 4. 14:44
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

meglátszik a kis kezén a gyerekednek a hülye nő gyűrűjének a nyoma?? uramisten! teljesen megértelek, szerintem ez a reakció ösztönösen kijött volna belőlem is... főleg, hogy nem csak egy kis legyintés volt ezek szerint... remélem kirúgják, amire minden esély megvan szerintem.

Nem hiszem, hogy problémád lenne belőle, és csak halkan jegyzem meg, hogy ha nincs nyoma a pofonodnak a nőcin, akkor a te szavad van az övé ellen, simán tagadd le... és végülis az ő vérében lesz az alkohol... nem szép dolog, de az sem az amit ő csinált... nehogy már neked legyen bajod belőle!!

2010. máj. 4. 15:16
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
ilyenről még én se hallottam. Az tuti, hogy én is egyből ütöttem volna, pedig nem vagyok agresszív természet, de ha a gyerekemet bántják... :) Majd tényleg írd meg mi lett! engem is érdekel.
2010. máj. 4. 15:29
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan kirazott a hideg is:(.

Hihetetlen,hogy ilyenek is vannak.En meg meg is teptem volna az biztos.Az en gyerekemre ne emelje a kezet.

Probalj megnyugodni a piciddel egyutt.

Minden jot nektek es majd ird meg,mi lett.

10 honapos kisfiu anyukaja

2010. máj. 4. 17:17
 28/34 anonim ***** válasza:
Szia! Tudsz már valamit arról az idiótáról?
2010. máj. 5. 12:04
 29/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszöm mindenkinek a válaszát!A védőnőt fegyelmivel azzonal elbocsátották ! A védőnőtöl tudom , hogy 2,52 ezrelék volt az alkohol szintje.Akkor is elküldték volna ha csak ivott volna és nem üti meg a picit! De már volt neki egy szóbei és egy írásbeli figyelmeztetése! A pici keze jólvan elvittem a sebészetre de az is egy kálvária volt,elmeséltem a szitut és a végül a védőnőt kellett oda hívnom ,hogy tanusítsa nem én vertem meg a picit!A gyűrű helye kicsit lila .Most elkell dönteném teszek -e feljelentést! Nekem ez is elégtételt és megnyugvást jelent , hogy ez vele már nem fordulhat elő ! Természetesen Apuka perelne !De én inkább elfelejteném az egészet! Ezzel nem azt akarom mondani , hogy megbántam! Ma is ugyan így tennék!Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
2010. máj. 5. 12:20
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Hála az égnek, hogy elbocsájtották.Sajnos ilyen védőnők is vannak.

Remélem nem kap állást a drága sehol!

2010. máj. 5. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!