Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondba vagyok a védőnővel,...

Gondba vagyok a védőnővel, talán még be is perel! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Épp 1 órája történt ! Helyettesítő védőnő jött hozzánk,mindenbe belekötött (11hónapos a fiam)miért nem viszem orvoshoz mert nem megy még ,miért csak kétszer kap tápszert? miért vagyunk vele egyszobába (most építjük át a házat) Elösször azt hittem csak elgurult a gyógyszere aztán nagyon közel jött hozzám és éreztem , hogy ivott! De most jön mégcsak a java: a picur mászott a konektor felé (vakdugó van bene)mondtam neki nem szabad és mutattam az ujjammal is ,erre a védőnő felugrott és rácsapott a kezére a picinek!! Erre jött nálam a lila köd és levágtam a nőnek !Aztán kizavartam ! Annyit mondott,hogy ezt mégmegbánom!
2010. máj. 4. 12:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Hűha! Megértem a reakciódat, de tényleg nem szabadott volna megütnöd őt, inkább azonnal hívni kellett volna a főnökét, és panaszt tenni rá, először szóban, aztán írásban. Talán most is az lenne a legjobb, ha megpróbálnád kideríteni, mit tett, miután kiraktad a szűrét. Nem tudom, de ha közfeladatot ellátó személy, akkor fel is jelenthet (bár ittasan talán nem megy oda egyenesen).
2010. máj. 4. 12:49
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Menj a gond elé! Önkormányzatnál jelentsd be az esetet, míg dolgozik benne a pia. Mi az, hogy kezet emel a gyerekedre?! Valószínűleg másból is ilyen reakciót váltott volna ki.

Ne várd meg, míg ő lép. Neki kerülhet ez az állásába. Azonnal (ha a pici miatt megteheted) lépjél!!!

2010. máj. 4. 12:52
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Előzd meg, azonnal hívd a betegjogi képviselőt (elvileg a számát meg kell találnod kiírva kórházban, rendelőben, stb.) illetve a felettesét a nőnek!

Nem nagy vígasz, hogy nem csak nekem van folyton gondom velük... Sajnálom, hogy ilyennel hozott össze a balsorsod.

Helyettesítő védőnőt ne engedj be legközelebb, illetve azt tudtad, hogy nem kötelezhetnek rá, hogy védőnővel tartsd a kapcsolatot? Nekem már 21 hós a lányom, pár héten belül születik a tesó is, a lányomat soha nem vittem be mérésre és hasonlókra (ha akarom, majd én megmérem), egyszer-kétszer volt itt a védőnő, néha be is engedtem. :-) A pocaklakóval meg csak egyszer mentem el gondozásra, amíg megkaptam a kiskönyvet. Idióta védőnők vannak errefelé is sajnos, így inkább elkerülöm őket. Nem származhat belőle hátrányunk, jogunk van igénybe venni, vagy elutasítani, ugyanis ez egy szolgáltatás, amit vagy kérek, vagy nem.

Érdemes utánanézni a jogoknak.

A h..e p..csát meg te jelentsd fel legelőször! Ha szólsz, hogy szerinted ivott is, akkor ki kell, hogy vizsgálják az esetet, s ha valóban, akkor el is búcsúzhat a munkájától. De ezt érdemli, ha ekkora tahó.

2010. máj. 4. 12:53
 4/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem fog beperelni, mert nem fogja kitenni magát egy olyan cirkusznak, ahol felmerülhet, hogy iszik melóban. Menj be a főnökéhez és meséld el neki a történteket.Ő fogja rendbetenni, és gondolom mindkettőtöket egyszerre meghallgat.Amúgy én is hasonlóan reagáltam volna erre a bunkóra.
2010. máj. 4. 12:55
 5/34 anonim válasza:
87%

Szerintem helyesen cselekedtél, mindenki ezt tette volna... reflexből.

Amúgy egyetértek az előttem szólókkal..

6/34 anonim ***** válasza:
86%
Szia!NEki sincs joga kezet emelni a gyerekedre,és ugye ő volt az első...Szerintem nincs olyan,aki ne így reagált volna.Akit helyetesít,azzal nem tudsz beszélni?
 7/34 anonim ***** válasza:
85%

Jól tetted, én már az elején kizavartam volna!

És igen előzd meg!!!Te vagy akit megsértettek!

2010. máj. 4. 12:59
 8/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megnyugtatatok ! Most beszéltem a rendes védőnővel és beszól a főnökének!Azt mondta nem ez az első esete ennek a nőnek! Felkeresik és ők inditanak ellene eljárást! Még most is remeg az idegtől a kezem ! A picinek a kezén még látszik a gyűrűje nyoma ,lehet elviszem dokihoz mert megis van dagadva kicsit!
2010. máj. 4. 13:01
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
Szia!Fényképezd le a picid kezét,ha látszik,és szerintem tényleg nem árt a doki,mert késöbb bizonyiték lehet!!!!!!!Kérj róla papírt!
2010. máj. 4. 13:03
 10/34 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem túlzásba estél, az hogy kihajítod, meg üvöltözöl vele oké!

De ez hivatalos ember elleni erőszaknak minősül! Imádkozz, hogy ne tegyen feljelentést!

Egyébként megértelek, az én gyerekemet se üsse senki, de mit csinálsz majd ha a tanár meglegyinti?

2010. máj. 4. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!