Gondba vagyok a védőnővel, talán még be is perel! Szerintetek?
Szia!MAjd azért írd meg,mi lett.ÉS hivatalos személy,vagy sem,nem ütheti a gyerekedet!!!!!!!!!!!!!
Egy rendőr és anya
Ilyen van?
Egy védőnő megüti a gyereket?
Nem nekik kellene VÉDENI a családon belüli erőszaktól is?
Eszem megáll!
Én is lenyomtam volna neki egyet, az tuti!
Sőt!
Aztaaa!Én is ennyire kiakadtam volna.Amint elment, azonnal hívtam volna a felettesét, vagy az ÁNTSZ-t, hogy piás a drága.Bizti rögtön ellenőrízték volna.
Még jó, hogy tudtál beszélni a védőnőddel.
Elhiszem, hogy most is tiszta ideg vagy.Remélem nem ússza meg!
Ez komolyan hihetetlen!Mik vannak!?
Nagyon jól tetted amit tettél!!!
szia.pedig szerintem fel fog jelenteni,azt hogy ivott mivel tudod bizonyítani?hogy megütötte a babát?azt mondja életveszélybe került,és nem is ezt tette stb.Azt kellett volna tenned amit valaki az elején írt,hogy ott azonnal hívni az önkormányzattól valakit.Esetleg a családsegítőt.ha van tanú az ittasságra nyert ügyed van,így nincs.
viszont mint anyuka megértelek,valószínű én kidobtam volna,bár nem ütöm meg.de én már akkor kitettem volna amikor megéreztem volna hogy ittas.Aztán jelentem az esetet.ez a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!