Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gondba vagyok a védőnővel,...

Gondba vagyok a védőnővel, talán még be is perel! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Épp 1 órája történt ! Helyettesítő védőnő jött hozzánk,mindenbe belekötött (11hónapos a fiam)miért nem viszem orvoshoz mert nem megy még ,miért csak kétszer kap tápszert? miért vagyunk vele egyszobába (most építjük át a házat) Elösször azt hittem csak elgurult a gyógyszere aztán nagyon közel jött hozzám és éreztem , hogy ivott! De most jön mégcsak a java: a picur mászott a konektor felé (vakdugó van bene)mondtam neki nem szabad és mutattam az ujjammal is ,erre a védőnő felugrott és rácsapott a kezére a picinek!! Erre jött nálam a lila köd és levágtam a nőnek !Aztán kizavartam ! Annyit mondott,hogy ezt mégmegbánom!
2010. máj. 4. 12:44
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hivatalos ember vagy nem az a pici csak 11 hónapos a nő meg ittas volt! Mi az ,hogy megüti az én gyerekemet ehhez nincs joga !
2010. máj. 4. 13:25
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
hát az én gyerekemet a tanár se legyintse meg... nincs hozzá joga. tudom, hogy vannak problémás diákok, meg sokszor a tanároknak kell félniük a gyerektől, de én tudom, milyen a gyerekem, nincs miért megüsse.
2010. máj. 4. 13:27
 13/34 anonim ***** válasza:
42%
Jó, én nem vitatkozni akarok, de ő is felnyomhatja az anyukát!
2010. máj. 4. 13:29
 14/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki úgy gondolta, hogy jól tettem amit tettem!Itt volt a rendes védőnő ő is lefényképezte a kezét!Szerencsémre a szomszédom felfigyelt a zűrzavarra és így tanum is van!Megnyugtatott a védőnö mert a másik már vissza ért most kisérték be vérvételre!
2010. máj. 4. 13:30
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!MAjd azért írd meg,mi lett.ÉS hivatalos személy,vagy sem,nem ütheti a gyerekedet!!!!!!!!!!!!!

Egy rendőr és anya

2010. máj. 4. 13:34
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen van?

Egy védőnő megüti a gyereket?

Nem nekik kellene VÉDENI a családon belüli erőszaktól is?

Eszem megáll!

Én is lenyomtam volna neki egyet, az tuti!

Sőt!

2010. máj. 4. 13:37
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem találok szavakat. Lehet, hogy én is megütöttem volna - de ez mind csak elmélet, egyszerűen el se tudom képzelni, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet. Ezt az illetőt azonnal el kell bocsátani és soha többet ne dolgozhasson védőnőként.
2010. máj. 4. 13:42
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Aztaaa!Én is ennyire kiakadtam volna.Amint elment, azonnal hívtam volna a felettesét, vagy az ÁNTSZ-t, hogy piás a drága.Bizti rögtön ellenőrízték volna.

Még jó, hogy tudtál beszélni a védőnőddel.

Elhiszem, hogy most is tiszta ideg vagy.Remélem nem ússza meg!

2010. máj. 4. 13:43
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez komolyan hihetetlen!Mik vannak!?

Nagyon jól tetted amit tettél!!!

2010. máj. 4. 13:44
 20/34 anonim ***** válasza:
63%

szia.pedig szerintem fel fog jelenteni,azt hogy ivott mivel tudod bizonyítani?hogy megütötte a babát?azt mondja életveszélybe került,és nem is ezt tette stb.Azt kellett volna tenned amit valaki az elején írt,hogy ott azonnal hívni az önkormányzattól valakit.Esetleg a családsegítőt.ha van tanú az ittasságra nyert ügyed van,így nincs.

viszont mint anyuka megértelek,valószínű én kidobtam volna,bár nem ütöm meg.de én már akkor kitettem volna amikor megéreztem volna hogy ittas.Aztán jelentem az esetet.ez a minimum.

2010. máj. 4. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!