Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írnátok nekem olyan igazi...

Írnátok nekem olyan igazi kalóriabomba ételeket amik jól hízlalnak?

Figyelt kérdés
Fel kéne hízlalnom 11 hós lányomat valahogy, mert még 8 kilók sem vagyunk. Minden hónapban valami nyavajánk és amit nagy nehezen felszedünk azt le is adjuk egyből a betegségnél.
2010. máj. 3. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én is vékonyka baba anyukája vagyok. :) Egy éves és 8,4 kg. Különösebben nem hízlalom már, eddig erőlködtem, de mostanra beletörődtem, hogy ő ilyen és kész. 3 kg-mal született és sárgaság után visszaesett a súlya 2890g-ra.

Amúgy nekem egyszer azt tanácsolta a védőnő, ha nagyon akarom hízlalni, jó a banán, a tejpépek, a folyékony tejpép. De hozzátette, hogy semmi szükség a hízókúrára.

Egyébként szerintem bennem a kezdeti lassú súlygyarapodás okozta ezt a mániát, hogy "Hízlalni kell!"

2010. máj. 3. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
15 hónapos lányom 8,5 kg, úgyhogy tényleg ne aggódj. Nálunk meg pont az az érdekes, hogy mindent megeszik, rengeteget eszik, és mégsem hízik szinte semmit 1 éves kora óta. Hozzáteszem, 1 másodpercre nem áll meg, hihetetlen, néha keresgetem rajta az elem helyét.... szóval lemozogja a kaját, valszeg azért is eszik sokat, mert ennyi rohangáláshoz kell az energia.
2010. máj. 3. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nyugi :) ez a lenyeg. Latod ti azert duplaztatok, mi meg azt sem! Kisfiam 3,75kg-al szuletett es 10 honaposan 7,44kg volt.Az eves sztrajkoknal eloszor stresszeltem aztan leszoktam rola. Eszik amennyi neki kell ugyis. A dokinenink most szuper energias tejet irt fel neki, a heten merik ujra hizott-e?Egyebkent jokedvu,eleven es nagyon huncut,mar nem aggodom. En napi 1x reszelt sajtot adok neki,imadja felszedegetni kis ujjaival. Vajas kenyeret es sok krumplit is eszunk.Sztem a hus is nagyon jo.A lenyeg h egeszseges kajcsikat sorakoztass fol,valamit csak kedvel es enni fog meglatod.Turelem, amugy nekunk sincs mindig kedvunk ugyanazt vagy ugyanannyit enni...babak is erezhetnek igy :))
2010. máj. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!