Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írnátok nekem olyan igazi...

Írnátok nekem olyan igazi kalóriabomba ételeket amik jól hízlalnak?

Figyelt kérdés
Fel kéne hízlalnom 11 hós lányomat valahogy, mert még 8 kilók sem vagyunk. Minden hónapban valami nyavajánk és amit nagy nehezen felszedünk azt le is adjuk egyből a betegségnél.
2010. máj. 3. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem ajánlom. mennyi volt a születési súlya? 1 éves korára háromszorozza meg azt.
2010. máj. 3. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen ételeket eszik már, mennyire bírja a

darabosat (enyém 10,5 hós sehogy). Javaslatom annyi van, hogy tojássárgáját vagy sajtot tegyél mindenféle ételébe, amibe csak lehet. Ezek elég jól hizlalnak. Meg persze húst, májat. Natúr zöldséges kaját ritkábban.

2010. máj. 3. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
enyém 14 hós és 7600 gr. úgyhogy nyugi...
2010. máj. 3. 21:16
 4/13 anonim ***** válasza:
tejpép, tejbegríz.
2010. máj. 3. 21:18
 5/13 A kérdező kommentje:
2950 grammal született 49 cm. Ma lemértem 7650 gramm tele pocakkal. cm-t nem tudok írni. Tényleg kéne rá egy kis kiló. Csak a 8 kilót érnénk már el. Amíg anyatejes volt semmi gondunk nem volt, csak aztán elkezdük a hozzátáplálást aztán vége is lett a hízásnak :(
2010. máj. 3. 21:22
 6/13 A kérdező kommentje:
21:16-os gondolom akkor neked is másból sem állhat az életed mostanában minthogy könyörgsz neki, hogy egyen. Vhogy nem tudok beletörődni, hogy ilyen soványka, mikor jó húsban volt egészen fél éves koráig.
2010. máj. 3. 21:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Az enyém se volt nagyobb, 1 éves korára lett 8kg. 3-mal született. Egyébként azt mondják a tejpép hízlal.
2010. máj. 3. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:

21:16 vagyok. Tévedés. nem könyörgök. Épp ma dicsért meg a védőnő, h jól tesszük, h nem éreztetjük a gyerekkel, h az evés egy központi téma és hogy ezen pörgünk naphosszat. Engem sajnos így neveltek, állandóan tömtek és tápl.-i zavaros is lettem... :(

Az én gyerekem nem így fog felnőni. Kb. 10 napja nem evett egy maroknyi szilárdat sem. Csak a tápi, a tápi, a tápi. Nem tudok mit tenni... De tudom ,h ez most átmeneti, a foga okozza. ha kijön a fog akkor majd megint felhízik 8 kilóra, aztán újra fogzás és visszamegy 7.6-ra. Ezt játszuk :DDDDDD

2010. máj. 3. 21:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkor mintha csak mi lennénk 21:46 :)

Talán eljutok én is oda 1x, hogy nem könyörgök neki és belenyugszom. Amivel meg vagyok elégedve mostanság (pár napja)az a vacsorája. Egész nap nem eszik semmit, aztán estére meg úgy kiéhezik én meg kikészülök addigra, hogy megenné a vasszöget is. Iyenkor 'tömöm" meg jól.

2010. máj. 3. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindig azt mondta a drága, földhöz ragadt, imádnivaló dokinénink: anyuka, nyugodjon meg. A gyerek eszik annyit, amennyire neki szüksége van. Nem fáradékony, nem beteges, nem sápadt, szóval minden rendben van. Ha éhes lesz majd eszik. :D

Nagylányomnak egy időben napi 2 virsli volt az adagja. Ez olyan 1,5 évesen. :D

2010. máj. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!