Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hizlalnak a gyümölcslevek?

Hizlalnak a gyümölcslevek?

Figyelt kérdés
Tápszeresek vagyunk, és már több mindent eszünk mellette. Egy ideig csak babavizet kapott a kisfiam, a teát nem fogadja el, ezért napközben gyümölcslevet szoktam adni neki(Kecskeméti). 2 nap alatt iszik meg egy üveggel. Ez sok? Tegnap azt hallottam hizlal...
2008. okt. 16. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is tápszeres, és van úgy, hogy egy nap megiszik egy egész kisüveggel, de van úgy, hogy fél üveg is elég neki!

Amúgy nem hiszem, hogy hizlalna, mivel természetes cukor van bennük vagyis a gyümölcsnek a saját cukorra, nincs benne hozzáadott cukor!

Nem sok szerintem, de mindenkinek más a véleménye.

A tápszeres babák amúgy is egy picit "nagyobbak", mint az anyatejesek! Ez tapasztalat, mert a kislányom most lesz a hétvégén 5 hónapos, és 15 dkg-mal többet nyom a sógornőm lányánál aki most 6,5 hónapos, mindkettő 74 cm körüli magasságúak!

Boldog babázást kívánok!

2008. okt. 16. 09:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is úgy gondoltam eddig, hogy mivel nincs benne hozzáadott cukor, csak a gyümölcscukor, nem lehet baj. Nem kövér a kisfiam, de nem is szeretném ha elhízna.
2008. okt. 16. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!