Szerintetek baj, ha egy 11 hónapos baba mindennap néz mesét?
De komolyan ti annyira felreertitek/kiforgatjatok, amit irok.
Minden nap nezegetunk konyveket (rengeteg van neki, mert az egesz csalad konyvmanias), meselek neki, jatszunk, kuszunk-maszunk a foldon, elmegyunk setalni, epitokockazunk (amennyire tud, inkabb csak utoget vele:D), jatszunk itthon a cicaval stb.
Estere amire elfarad addigra nyugos lesz (egyebkent az oravisszaallitas ota kezdett nyugosebb lenni). Olyankor mar nem akar sem jatszani sem olvasni sem semmit csinalni. Megprobaltam,hogy elobb megfurdetem es alszunk (kb 4-5x), de ujszulott kora ota mindig 8kor megy aludni, igy nem akart 7-7:30 kozott a jo istennek se elaludni, ezert az lett belole, hogy pizsiben furdes es eves utan meg fent volt 30-45 percet. Amit nem akarok, mert igy szokott hozza,hogy furdes eves utan mar csak alvas van.
Van a ferjemnek egy 8 eves kisfia,aki itt van velunk sokat, es o nezett meset, es a mi kislanyunk leult melle es nezte. Ugyhogy megprobaltam youtubeon ilyen egyszeru meseket keresni, hogy az megnyugtassa.
De tenyleg csak alig 2 hete csinaltam, tegnap meg tegnapelott meg mar csak 10-15 percet neztunk, mert irtatok,hogy sok. En hallgatok a velemenyetekre, de amikor olyat irtok,hogy ez csak arra jo,hogy a gyerek bekenhagyjon,akkor arra mar nem tudok szepen valaszolni, mert ne ugy csinaltam,hogy beultettem a babamat a tv ele,en meg elmentem telefonozgatni meg magammal torodni.akkor is ott ultem mellette. Az ilyen eloiteletes emberektol rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!