Van itt olyan anyuka aki nem mindennap viszi ki a babáját sétálni?
Én is így vagyok mint a kérdező. 1-2 nap szokott kimaradni sétaügyileg.
Nem érzem,hogy ezzel rosszat tennék neki, hisz ilyenkor többet játszunk vele az apjával, úgyhogy nem hiányolja.
Mi sem megyünk ki minden nap.Nem birom a hideget.
Heti 2-3x sétálunk. 11 hónapos a babánk.
Én minden nap mentem annó a lányommal, hóban, fagyban, sokszor délelőtt és délután is.
Egy picikével annyi időm volt itthon, hogy jó program volt nekiindulni és sétálni, barátnőkkel, anyukákkal összefutni, mozogtam, vittem a kutyámat is, sokszor be be ugrottam ide oda, posta, bolt, stb, szóval mindenki jól járt.
Nem is bírtam volna, ha kimarad egy egy esős napnál több, de esőben is amúgy kutya miatt kenguruban muszáj voltam lemenni egy 10 percre...
Nem bánom, mert annyira jó a levegő a kicsinek és nekem is, na meg mondom, ott mindig akadt valaki, akivel lehetett beszélgetni a parkban. :)
Jah és az okosok szerint az egész picike babákat is ki kell(ene) vinni minden nap a minuszokban, hidegben is, csak megfelelően felöltöztetve, így lesz erős az immunrendszerük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!