Akik járnak valamilyen baba-mama klubba, mondókázóba, stb. , nálatok is szokás, hogy 2-3 anyuka a program közben végig nasiztatja a gyerekét?
Ah de utáltam ezt én is.
De nekem megtanulták, hogy nekik csak utánna van.
Tornára jártunk oda még cumit is Volt aki hozott, de mind a kaját mind a cumit nem engedte a tanár.
Aztán a legrosszabb amikor mondokára jártunk ahol a másik terembe az ovis koruak voltak, és átjöttak a nagytesók és ott ettek, a mi picijaink meg nem értették mi van.
De megtanulták, hogy nem mindig az avn amit a másik csinál.
Nálunk szoptatás volt, a 30 perces foglalkozás alatt legalább 3x mellre tette a másfél évest az anyuka.
Én is szoptattam, többször nyilvános helyen is, de azért nem 20 másik anyuka és kicsi előtt.
Engem ez akasztott ki mindig.
Eddig nem tapasztaltam...
Az én kisfiam annyira le volt foglalva a történésekkel hogy semmi nem érdekelte
Szerencsére minden baba nyugton volt,nem fickándozott.
Nálunk sem szokás a nasiztatás, inkább itatják a gyereket, ha szomjas ha nem. Állandóan a szájukban csüng a cumisüveg vagy az itatópohár. Én nem szoktam, a végén megitatom, és ennyi.
Engem inkább az idegesít, hogy a beteg gyerkőcöket is elhozzák. Nincs olyan hét, hogy ne legyen egy orrfolyós, tüsszögős, köhögős gyerkőc. A múltkor is mondta egy anyuka, hogy arcüreggyulladása van a gyereknek, de elhozta, hátha egy kicsit jobb kedve lesz. Nem tudom miért kell a beteg gyereket elvinni otthonról, és ráadásul közösségbe vinni. Mi már régóta nem járunk, mióta bejött ez a hideg idő, mert nem hiányzik, hogy elkapjon valamit a fiam. Szereti a társaságot, a többi gyereket, de nem ér annyit az egész, hogy beteg legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!