Mindennap mentek sétálni a babáitokkal?
dehooogy!
én rossz időben nem vizem ki.
pl ma esik az eső..szerintem ma benszorulunk a szobába....de én nem viszem ki minden áron..nagy szélben sem..nem szeretném,ha megfázna
Én nem mentem amíg pici volt. Szeles időben soha nem mentünk ki, csak ha muszáj volt, esőben dettó. Nagy hideg...hát ha már napokon keresztül tartott, akkor kimentünk, akkor végülis réteges öltözékkel nem olyan vészes a dolog.
Most, hogy már nagyobb, 1,5 éves, nem igazán tudom megoldani, hogy ne menjünk ki, vagy el legalább vásárolni ilyen időben is, mert leül az ajtóba a kis cipőjével, (nagyon szeret jönni-menni) és nem tágít, amíg legalább napi egyszer ki nem megyünk :)
Remélem, hogy délutánra eláll az eső ma, és akkor elmegyünk séltálni, vásárolni...
Ha esik az eső vagy a hó, akkor nem.
Hidegben igen, akkor jól felöltöztetem. De persze nem szibériai hidegre gondolok. :) Akkor azért 1-2 napig bent maradunk a lakásban.
Nagy szélben sem megyünk ki, kicsiben igen.
Minden nap legalább 2-3 alkalommal ha esik, ha fúj, ha mínusz 20 fok van, mivel kutyám is van akit le kell vinni.
Én nem bánom, a fiam szervezete is erős, jó alvó, nem olyan mimóza, mint a túlféltett kisbabák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!