Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan telnek éjszakáitok...

Gabszem kérdése:

Hogyan telnek éjszakáitok 1,5-2 éves babáitokkal?

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:
eset fürdés utána tejcsi cumisüvegbe alvás 7 től reggel 7 ig. Neked kedves kérdező???
2013. aug. 29. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Este vacsi, fürdés, meseolvasás kakaóval utána fogmosás a sorrend, ez jól elnyúlik, kb. 8-ra kerül ágyba onnantól 7-8-ig alvás, fog miatt fel-fel sír de nem mindig kell bemenni, ma pl. 4-5-ig 3 felsírás is volt abból 1X mentem be. Ha 6 körül felkel akkor vagy vissza tudom altatni magam mellett az ágyunkban vagy katasztrófa lesz a délelőtt.
2013. aug. 29. 08:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nálunk már hónapok óta elég zűrösek az éjszakák és nem tudom miért. Én már az ég világon mindent kipróbáltam. Most éjjel 3x voltam nála, sokszor nehéz visszaaltatni, van hogy két óra mire visszaalszik. Egyébként ő 8-kor fürdik, aztán tápi és alvás. Foga nem jön azon már túl vagyunk, 12 hósan már 16 foga volt... A nagy örlőket meg még nem érzem az ínyén hogy jönnének. nappal 1-2 órát alszik. Én már mindent próbáltam, homeós bogyókat is 3 félét, kap inni is éjjel ha átmegyek, van macija, de nemigazán érdekli, éjjelifény is van.
2013. aug. 29. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Kilenckor fürdés, tíz körül alvás. Próbáltam előrébb hozni, de reménytelen. Viszont alszik reggel 8.30-ig. Még szopizik elalváshoz. 2 éves.
2013. aug. 29. 08:22
 5/7 Jégtánc ***** válasza:
Teljesen rendben,nyugodtan.Néha megébred éjjel akkor kap vizet inni ha kéri.Általában este 20h-kor már fektetés,néha kitolódik ha máshol vagyunk.Altatást nem igényli.Ha hajnalban megébred akkor tejet kap és alszik tovább 8-9h-ig.
2013. aug. 29. 08:30
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor úgy látszik csak nekem jutott ki a nemalvós baba :)
2013. aug. 29. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
1,5 éves a kisfiam mindig is az ágyában aludt és pl. betegség idején én költöztem át hozzá és ez így rendben működött is,de kb. 1-1,5 hónapja elkezdett ébredni éjjel és nem lehetett visszaaltatni órákon át, sok mindent próbáltunk de sajnos csak az maradt a megoldás hogy amikor felébred akkor megyek és magam mellé veszem így a szobájában is lett egy ágyam és így reggel 8-ig alszik és ami a legfontosabb hogy nyugodtan, tudom hogy nem ez a jó megoldás de utólag már rájöttünk hogy érte egy kisebb trauma amikor éjjel mentő vitte el az apukáját és azóta ébred úgy hogy már csak mellettem tud megnyugodni,most már szerintem túl van rajta de sajnos ezt így megszokta és általában 2-6 között valamikor ébred és hív, de már nem is bánom mert a lényeg hogy megnyugodott mert nehéz időszakon vagyunk túl.Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült.
2013. aug. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!