Tanács kéne! Néha nem tudok mit kezdeni a 10 hónapos babámmal! Ti mit játszotok az ilyen korú babáitokkal?
Az én lányom is 10 hónapos múlt. :)
Még 2x alszik napközben és jó időben kétszer sétálunk.
Amikor itthon vagyunk nagyon jól elvan egyedül is, azaz egyedül is eljátszik, de sok mindent tud már, pl kérem, h tegye bele vödörbe, ezt, azt, vagy hozza ide a kacsát, labdát, tanuljuk minek mi a színe, vagy kéremmutassa meg hola feje, haja, füle, lába, vagy az állatain hol vannak ezek, tapsoljon, pacsizzon, pörgesse meg a játékát, nyomja meg ezt azt, puszit ad, ezeket mind tudja és viccelni is lehet Vele, huncutkodik. :) Jön a manózunk, bohóckodunk, énekelünk, táncizik, vagy kimegyünk nappaliba, ott van legtöbbet a kutyánk, simizni tanulja, falatot ad Neki, mászkál, feláll, stb. :)
Én sem játszom ám Vele megállás nélkül, de sokat foglalkozom azért a kismanóval.
Persze elkészülök reggel, takarítok, pakolászom, netezek és TV zek is, de ezeket meg is kell, h szokja, tehát nem csak Ő van "terítéken" egész álló nap. :)
Nálatok mi a napirend és miket eszik a babád?
köszönöm a válaszokat!
Leggyakoribb, hogy 9-kor ébred vagy fél 10-kor.Van mikor kér tízórait, van mikor nem kér.Ha kap, akkor abban biztos lehetek, hogy délben nem eszik eleget.1 felé elalszik, aztán délután 3kor ébred fel.4kor fél 5-kor uzsi.Séta a nagyival :) Fél 7kor még szopi.Aztán fél 8- 8 felé fürdés, szopi és alvás.Aztán este 11-kor még szopi,alvás tovább.Hajnal felé még ébred, aztán reggel 7kor szokott még.Néha az az érzésem, hogy egész éjjel ébren vagyok.Délelőtt és délután játszunk.Nem tudom, hogy ez a napi rend jó-e, hogy jól csinálom a dolgokat.
Még külön főzök neki.Kap natúr joghurtot, de azt inkább a ételébe teszem.Eszik már kenyeret, sajtot,krémtúrót azt natúr veszem és én szoktam bele rakni a gyümölcsöket.Tökfőzeléket,spenótot is kapott már.Most terveztem a tojássárgáját, hogy kap.Van egy táblázatom vagy inkább 3 és azokból csináltam egyet, azt nézem.Kapott már csirke- és pulykahúst, halat még nem, mert nem tudom milyen hallal kéne kezdenem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!