Hogy telnek az éjszakáitok 1 év körüli babáitokkal fogzáskor?
Mi is pont így voltunk 16 hós koráig (akkorra jöttek ki a szemfogak is), éjjel 2-kor ébredtünk, nagy átlagban 4-ig pihent az ölemben ébren.
Húzósabb éjszakán 2x2 óra volt........
Szia!
Mi tavaly nyáron voltunk így, a kislányom akkor volt 1 éves és neki is a hátsó fogak jöttek. Nekünk két hétig tartott ez a "nemalvós" időszak, hajnal kettőkor kelt és ült az ágyban, mintha kialudta volna magát. Nem vettem ki, nem vittem magunk közé, inkább letanyáztam mellé a földre és beraktam a kezem hozzá. 1-2 óra múlva visszaaludt, de addig is feküdt és nézett engem, megnyugtatta, hogy ott vagyok vele. Két hét múlva már fel se ébredt, azóta is alszik ügyesen!
Kitartás, a lényeg szerintem az, hogy ne vedd ki az ágyból, mert akkor azt hiszi, hogy hurrá, reggel van, játszhatunk és felborul nála a nappal és az éjszaka. Éjszaka aludni kell, ezt tanulja meg, de ha ott vagy vele, akkor megnyugodhat, hogy rád számíthat, vigyázol rá és akkor talán könnyebb neki is elviselni a fogzást.
Üdv a klubban...:) Az én babám is most kezdte a nem alvást. Hátsó zápfoga és szemfoga jön egyszerre. 13 hónapos. Volt olyan, hogy fél 12- től fél 3-ig semmit sem aludt. Legutóbb este 10től hajnali 1-ig volt a buli. Felsír a fájdalomra (ordítva kel általában), hiába kenegetem az ínyét, vagy adok nurofent, akkor is sokszor végleg felébred. Majd 2-3 óra buli után megéhezik és kell adnom neki tápot... (holott erről már nagyon régen leszokott)
Ha mázlink van, akkor végigalussza az éjszakát pár napig, majd kezdődik előröl.. én már nagyon kivagyok mert nagy az alvásigényem. Felment a pulzusom, extrázom, a kardiológus béta blokkolót írt a napokban... 1 éve tartó random riasztás, folyamatos készenléti állapot megtette a hatását...abban bízom és téged is azzal bíztatlak hogy semmi sem tart örökké:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!