Szerintetek a Csontos Elina név hogy hangzik?
Figyelt kérdés
nem tetszenek a lány nevek, de ez most valahogy megtetszett... Elina..
szerintetek?
milyen név illene a vezetéknévhez?
2016. dec. 14. 11:59
1/8 anonim válasza:
Magyaros vezetéknévhez nem illik ennyire külföldi.
2/8 anonim válasza:
Szép az Elina név, de a Csontoshoz nekem nem illik.
Csontos mellé valami mássalhangzóval kezdődő, kevésbé idegen hangzású nevet választanék. Pl.:Csontos Júlia.
3/8 anonim válasza:
Mintha egy Lina nevű emberről megkérdeznék, hogy csontos-e. Szerintem mássalhangzóval kezdődő név jobban illene hozzá.
5/8 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan. Ahogy más is írta, a hangok átrendezésével más értelmet kap, ez mindig "veszélyes" (kedvenc példám volt az utónévkönyvben ilyenre a Kandisz Nóra). Meg engem egy PC játékban automatikusan generált nevekre emlékeztet.
Egyszerűbb hangzású név jobban illik ehhez a vezetéknévhez.
6/8 anonim válasza:
Ahogy a 4-es írja. Sajnos a neve úgy hangzik mintha azt kérdeznéd: Csontos-e Lina? Nagyon nem szerencsés. Szerintem az E-vel kezdődő neveket alapból felejtsétek el a Csontos vezetéknév miatt.
7/8 anonim válasza:
Az Elina nem tetszik. Magyar vezetéknévhez nevetséges a külföldieskedő név.
Nekem ezek tetszenek:
Csontos Adél
Csontos Dorottya
Csontos Lilla
Csontos Laura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!