Kloé Maja nagyon rosszul hangzik?
Figyelt kérdés
A Maja már régóta tetszik, a Kloét meg pont itt láttam meg :)
Szerintünk is sokkal szebb úgy, hogy Maja Kloé, de mindketten úgy vagyunk vele, hogy a Kloét szeretnénk első névnek. 5 szótagú és hosszú, -ić végződésű a vezetéknevünk, szóval a rövid név (nevek) alap.
2016. aug. 27. 11:45
1/20 anonim válasza:
ha nektek ez és így tetszik akkor nem mind1 ki mit ír vagy mond???A ti gyereketek lesz!
2/20 A kérdező kommentje:
Szimplán vélemények érdeklnek :)
2016. aug. 27. 11:55
4/20 anonim válasza:
Szia! :) Szerintem a Maja szép és aranyos, a Kloé nekem nem tetszik...
5/20 anonim válasza:
A Kloe igy magyarosan leirva baromi eroltetett. Chloe , ha kulfoldon elnetek ugy jo. Ez igy olyan Dzsennifer szinvonal.
6/20 anonim válasza:
A Maja jó nálunk is ott van a névlistán. :) A Kloé nekem nem tetszik.
7/20 anonim válasza:
Egyutt borzaszto, a Kloe nem rossz, a Majat inkabb nem minositem.
8/20 anonim válasza:
Kloéról nekem a német Klo jut eszembe, ami az klotyó :( Maja nagyon szép név.
9/20 anonim válasza:
A Kloé nekem sem tetszik, a Maja igen.
10/20 anonim válasza:
A Maja szep.Kloet nem adnek,kiveve ha nem magyar az apuka,de akkor se igy magyarosan.Kulfoldon szep lenne a Chloe Maya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!