Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire hangzik rosszul...

Fiúk! Mennyire hangzik rosszul? :/

Figyelt kérdés

13/L 162 centi 53 kg :"(

Mikorra sikerül lednom 5 kg-ot?

2016. ápr. 3. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A te magasságodhoz, teljesen rendben van ez a súly, de ha ettől függetlenül le szeretnéd adni azt az 5kg-t, akkor azt nyugodtan megteheted anélkül is, hogy azt hiszed a jelenlegi paramétereid "rosszul hangzanak".

Azt meg nem tudjuk megjósolni mikorra fogsz megszabadulni ettől a kis feleslegtől. Az az étkezésedtől, illetve attól függ menyit sportolsz.

Mivel fiatal vagy, valószínűleg még növésben, fejlődésben, nem kéne diétáznod. Próbáld meg hanyagolni az édességeket, gyorskajákat, és egyél teljes kiőrlésű kenyeret, fehér kenyér és péksütik helyett. Biciklizz vagy fuss.

2016. ápr. 3. 18:26
 2/2 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de tudom, hogy ez teljesen jó, ne akarj fogyni. Én 154 cm és 44 kg vagyok:)
2017. febr. 7. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!