Ne haragudj, de egyik sem. Küldöldi nevek között is vannak különbek.
2016. szept. 14. 22:31
3/25 anonim válasza:
Delani? Kimondtad te? Borzaszto. Keresgelj meg!
2016. szept. 14. 22:36
4/25 anonim válasza:
inkább Delonghi. Valami más ötlet? Amit esetleg a gyerek is szívesen viselne?
2016. szept. 14. 22:55
5/25 anonim válasza:
Nekem a Delani nagyon tetszik! Szerintem jobban is passzol, bár a másik is szép 😍
Ne hallgass itt a Jánoskák és Évikék anyukájára. Adj egyedi nevet a babádnak, hiszen ő is az lesz.:)
2016. szept. 14. 22:56
6/25 anonim válasza:
Veletlenul sem Janoskam, Evikem van, de ezerszer inkabb Eva, mint Delani. Egy idiota nevtol senki nem lesz kulonleges.
2016. szept. 14. 22:59
7/25 anonim válasza:
Jó, akkor hallgass akkor dzézönsztetem vagy britniszpírsz anyukájára, hisz mindenki imád különleges névvel éni, és csak a nevétől lehet különleges egy gyerek... az elég különleges, ha még hat évesen se tudja kimondani a saját nevét..
2016. szept. 14. 23:01
8/25 anonim válasza:
Pedig akárki akármit mond, fontos hogy a név egyedi legyen. És a Delanival nem is értem, hogy mi a baj. Imádom a ritka neveket (az enyém is az, a gyerekeimé is), de a Delanit eddig még nem vettem észre, hogy létező név. De nagyon megtetszett.
Biztosan te sokkal szebb nevet választottál, de ez a név kérdés azért nem véletlenül ilyen lényeges. Gondolkoztál már ezen? Ha az egyéniségünknek nem adna színt, akkor miért nem vqgy x, y, z vagy 1, 2, 3???
2016. szept. 14. 23:04
9/25 anonim válasza:
Ird mar meg azokat a nagyon kulonleges neveiteket.
2016. szept. 14. 23:06
10/25 anonim válasza:
Mond már meg,hogy minek? Teljesen szívesen megírnám, ha nem rosszindulatból kérdeznéd... De így?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!