Melyik név hangzik jobban? Vezetéknév Balogh
Nem, egyszerűen itt nem én vagyok a téma. :D pontozás? Milyen pontozás? Engem biztosan nem érdekel. Ahogy mások véleménye sem, ezért is nem írom le...
Más az, ha valaki h*lye és a gyerekével ki akar tolni. De azon, hogy Balogh Delani nem tudom mi a nevetséges.
Te talán viccesnek találod? Mert ha nem, csak szimplán nem tetszik, az még nem azt jelenti, hogy úgy jár mint a barátnőd gyereke.
A gyerekeim nevén egyébként senki sem nevet. Mindenki dicsérni szokta a neveiket. Remélem, hogy emiatt nem fogják kikezdeni. De ha úgy lesz, akkor azt mondom,hogy szerencse hogy azért nem másért. Ez a legkevesebb, mert olyat még nem hallottam, hogy valaki például azért legyen öngyilkos mert a nevével csúfolták. Ellentétben azzal amikor a külsejével, anyagi hátterével, stb...
Szóval ha ennyi sértés érné csak fiatal korában, akkor boldog lennék,ennél az élet sajnos keményebb!
De hangsúlyozom, hogy eddig senki sem mondta, hogy valami gond lenne a nevükkel,annak ellenére, hogy egyiket sem hallották az ismerőseink.
Rendben, akkor majd a kérdező eldönti a gyereke nevét. Nekem tökéletesen megfel!
Nektek pedig jó éjszakát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!