Kislányom 4 hónapos, a Hella nevet adtuk neki. Viszont több ember is beszólt miatta, hogy idegenül hangzik. Ti mit gondoltok róla?
Hát szó ami szó, tényleg nem túl magyar. Ilyen név egyáltalán van a naptárban? Én csak Helgát találtam.
Későbbiekben tuti csúfolni fogják - "Hell energiaital!" - és 12 éves korára utálni fogja a saját nevét.
Egy fokkal jobb mint a Kovács Inuyasha, Kolompár Teszlatrooper és Lakatos Nintendó, de én akkor se adnám az én gyerekemnek.
Én csak azt, hogy milyen bunkó már, aki más gyerekének a nevére beszól. Még ha magamban azt is gondolom, hogy milyen gáz név, akkor sem hangosítom ki. (Egyébként a Hellát nem tartom gáznak, még sosem hallottam, érdekes, de nem ronda.)
De ez pont az a téma, amiben nem kell, hogy érdekeljen mások véleménye. Csúfolódást meg minden névből lehet kitalálni, ha valaki erre hajlamos.
A szomszèd 5 èves kislányát is igy hivják.
Èn nem adnám a gyerekemnek, de eszembe nem jutna ezèrt beszólni,ahogy az sem èrdekel ha valakinek nem tetszik az èn lányom neve.
Csúfolni pedig minden nevet lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!