Kislányom 4 hónapos, a Hella nevet adtuk neki. Viszont több ember is beszólt miatta, hogy idegenül hangzik. Ti mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 20:55
11/20 anonim válasza:
Teljesen egyszeru naptarakban is szerepel.
12/20 anonim válasza:
Nemem kicsit görögösen hangzik. Furcsa nekem is a"hell" miatt. De alapvetően nem rossz csak szokatlan. :)
13/20 Vilcsianyuja válasza:
Ritkán hallok olyan, számomra idegen nevet, amit elsőre el tudok fogadni. A te kislányod neve számomra ilyen. Megnéztem, a Wikipédia szerint a Heléna becézése. Szerintem teljesen rendben van. Ne foglalkozz a kritikusokkal, az ő neveik közt is találhatsz olyat, amiről a maguk idejében éppen ilyen cifrákat mondtak a szüleiknek, de mára teljesen szokványosak lettek.
14/20 anonim válasza:
Majd abbahagyják, mi is kaptunk hideget-meleget a lányunk neve miatt (nem újkeletű, csak elfeledett becézés önállósodása, nem idegen a hangzása): Milyen név ez? Nincs is a naptárban! Adható ez egyáltalán? Így anyakönyvezték? Nem tudtunk valami normálisat kitalálni? Ez nincs benne az utónévkönyvben sem! És hasonlók, de aztán szépen mindenki elfogadta, az új ismerősök néha megkérdezik, hogy becézés-e, vagy ez a neve, de kb. ennyi.
Engem az nem zavart, hogy kíváncsiak voltak, hogy honnan jött, de a bunkó veszólásoktól én is kiakadtam.
Egyébként a 2. gyerekünk "régi" nevet kapott, erre mindenki azt kérdezte kit hívtak így az ősök között, mert nem gondolták, hogy senki. Semmi se jó ezeknek :-)
15/20 anonim válasza:
Szep nev,ne foglalkozz a lefikkantokkal!!
16/20 anonim válasza:
Szerintem túl magyartalan név és elég ronda is. De ettől függetlenül a szemedbe nem mondanám.
17/20 anonim válasza:
Nagyon szép név, nekem egyáltalán nem idegen.
18/20 anonim válasza:
Ezt annyira nem ertem, hogy miert van az osszes valasz lepontozva... a pozitiv es a negativ velemenyek is... fel nem fogom.
19/20 anonim válasza:
Szep es kulonleges.Van egy Hella nevu szineszno Szegeden,gyonyoru lany,mindig o jut eszembe errol a nevrol.Gratulalok a picurhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!