Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon mi történhetett volna?

Vajon mi történhetett volna?

Figyelt kérdés
Ma éjjel riasztott a légzésfigyelő,a kislányom felriadt rá és iszonyatosan zihált,kapkodott a levegőér.Mi lett volna ha nincs légzésfigyelőnk?
2010. máj. 1. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy mi történhetett volna, de ne is ezzel foglalkozz.

Hála Istennek nem történt semmi, ez a lényeg.

2010. máj. 1. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Uhhh:S Ilyenkor adjunk hálát,hogy valaki feltalálta ezt az isteni szerkezetet,mert sok ezer kisbaba életét megmentheti:)

Elképzelem milyen ideges lehettél,én sírógörcsöt kaptam volna:(

2010. máj. 1. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Húha, szegénykém, jól megijedhettél! Mennyi idős a babád? Pár hete nálunk is megszólalt éjjel, úgy ugrottam ki az ágyból, mint a puskagolyó. A kisfiam is felébredt a vijjogásra, és látszólag nem volt semmi baja. Aztán másnap lemerült benne az elem, szóval csak azért riasztott valószinűleg, h. le fog merülni. De annyira megijedtem, h. ha rágondolok, most is hányingerem lesz. Nem vitted el a gyerkőcöt orvoshoz, hogy megnézze, minden rendben van-e a légzésével?
2010. máj. 1. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk, ha engem az éjszaka közepén felébresztene egy visító hang, én is zihálnék. Lehet, hogy csak lement róla, vagy túl érzékenyre van állítva.

Nem kell egyszerre a legrosszabbra gondolni.

2010. máj. 1. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi is jártunk így. Egyszer beriasztott és tényleg nem vett levegőt, nekem a sipolásra sem reagált, úgyhogy kikaptam és megráztam, vett egy hatalmas levegőt és elkezdett sírni. Hát nekem is kellett utána pár perc, hogy magamhoz térjek.

Egyébként nekünk Angel Care 401-es van, erről nem tud lemászni, mert az egész ágyat (70X140-es) lefedi. Most, hogy már nagyobb állandóan vándorol, és nem risztott még azóta.

2010. máj. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!