Mi történhetett? Vajon gombás fertőzés?
2 hete sárgás anyag folyik ki belőlem. Olyan mintha sav lenne, nagyon irritálva lettek a szemérem ajkak, tiszta vörös és nagyon viszket. Hallottam róla, hogy a hüvelygomba is viszketéssel jár, de ez egyenesen égető érzés. Több, mint fél éve, amióta a barátommal szakítottunk, nem is volt szexuális kapcsolatom, szóval nem fertőzés sem lehet. Nem tudom mi tévő legyek, az orvostól pedig félek. Próbáltam teákkal is ülőfürdőt venni, de semmi változás. Pár órára megszűnik, de annyi:(
19/l
Szia.
Pár nappal ezelőtt velem is ez volt a helyzet és ez tényleg hüvelygomba.Nagyon kellemetlen érzés.Csak annyi történt,hogy elszaporodtak a gombák a testedben.Ez magától is megtörténhet,nem csak szexuális érintkezésnél.
Kendd be párszor NIDOFLOR kenőccsel és néha használj valami kamillás krémet is a vörösség ellen. Meglátod,3-4 nap és helyrejön.
Remélem segíthettem.Gyógyulást.
17/L.
Persze,hogy bakteriális fertőzés.
Ilyenkor ajánlott a nőgyógyász,de mivel a kérdező azt írta,hogy nem szeretne nőgyógyászhoz menni,ezért marad a kenőcs.Semmit sem veszíthet ezzel.
de veszíthet értékes időt, ami alatt a meglévő gyulladása továbbterjed esetleg a petefészkére/méhére/kismedencéjére
az említett kenőcs pedig nincs magyarországi forgalomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!