Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történhetett? Vajon gombás...

Mi történhetett? Vajon gombás fertőzés?

Figyelt kérdés

2 hete sárgás anyag folyik ki belőlem. Olyan mintha sav lenne, nagyon irritálva lettek a szemérem ajkak, tiszta vörös és nagyon viszket. Hallottam róla, hogy a hüvelygomba is viszketéssel jár, de ez egyenesen égető érzés. Több, mint fél éve, amióta a barátommal szakítottunk, nem is volt szexuális kapcsolatom, szóval nem fertőzés sem lehet. Nem tudom mi tévő legyek, az orvostól pedig félek. Próbáltam teákkal is ülőfürdőt venni, de semmi változás. Pár órára megszűnik, de annyi:(

19/l

2011. aug. 19. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gombás fertőzést nemcsak nemi élettel lehet elkapni, bárhonnan összeszedhetted, muszáj orvosnak megmutatnod.
2011. aug. 19. 11:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az lesz belőle, de előtte mindenképp szeretném kipróbálni a Canesten kombit. Hátha azzal is elmúlik. Egy próbát megér, nem? Elvégre már 2 hete tart és még nem haltam bele.
2011. aug. 19. 11:32
 3/12 anonim válasza:
43%

Szia.

Pár nappal ezelőtt velem is ez volt a helyzet és ez tényleg hüvelygomba.Nagyon kellemetlen érzés.Csak annyi történt,hogy elszaporodtak a gombák a testedben.Ez magától is megtörténhet,nem csak szexuális érintkezésnél.

Kendd be párszor NIDOFLOR kenőccsel és néha használj valami kamillás krémet is a vörösség ellen. Meglátod,3-4 nap és helyrejön.

Remélem segíthettem.Gyógyulást.

17/L.

2011. aug. 19. 11:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)rohanok is a gyógyszertárba!remélem beválik.
2011. aug. 19. 11:41
 5/12 anonim válasza:
Én is remélem.Jaa és próbáld meg nem vakarni,mert akkor kisebesedik...
2011. aug. 19. 11:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként vény nélkül kapható, mint a Canesten?
2011. aug. 19. 11:43
 7/12 anonim válasza:
Igen.
2011. aug. 19. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
ez inkább bakteriális fertőzés ...nőgyógyász ír antibiotikumot és kúpot!
2011. aug. 19. 11:50
 9/12 anonim válasza:

Persze,hogy bakteriális fertőzés.

Ilyenkor ajánlott a nőgyógyász,de mivel a kérdező azt írta,hogy nem szeretne nőgyógyászhoz menni,ezért marad a kenőcs.Semmit sem veszíthet ezzel.

2011. aug. 19. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:

de veszíthet értékes időt, ami alatt a meglévő gyulladása továbbterjed esetleg a petefészkére/méhére/kismedencéjére

az említett kenőcs pedig nincs magyarországi forgalomban

2011. aug. 19. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!