Mi történhetett? Fertőzés? Gyulladás?
Figyelt kérdés
szóval itthon házilag tágítottam a fülemet. tegnap előtt beleraktam egy 9 miliméteres töltényhüvelyt. egy napig jó volt. aztán ma elkezdett fájni. kivettem, a lyuk tiszta genny volt, most meg valami fekete száraz valamik vannak a fülem bőrén. a lyuk belül pedig "kiszakadt" és véres is. mi történt ? mit tegyek ? előre is köszönöm...2010. máj. 22. 23:16
1/16 anonim válasza:
te állat vagy... szerintem orvos mert elfertőződhet simán!
2/16 anonim válasza:
amúgy honnan van töltényed? O.o
3/16 A kérdező kommentje:
köszi, őőőh pécs, pécsváradi rendőriskola, lőtér.
2010. máj. 22. 23:24
4/16 anonim válasza:
ok.. O.o na de a lényeg hogy orvos! mert ha csupa genny meg ilyenek elfertőződik vérmérgezést kapsz és meghalsz. szóval go a dokihoz mihelyst rendel
5/16 anonim válasza:
Elég durván elfertőződött. Én a helyedben mennék azonnal az ügyeletre. Nem is tudom, hogy juthatott eszedbe a töltényhüvely.
6/16 anonim válasza:
Hát te se az észről vagy híres. Hogy jutot eszedbe ez a baromság?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen elfertőzödött. Menj minél előbb orvoshoz.
7/16 anonim válasza:
nehogy dokihoz menj....ez a természetes szelekció...
9/16 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ VÁLASZOLÓ !!! az mit takar ??
2010. máj. 22. 23:42
10/16 A kérdező kommentje:
utolsóelőtti....: DDD
2010. máj. 22. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!