Mi történhetett? Fertőzés? Gyulladás?
Figyelt kérdés
szóval itthon házilag tágítottam a fülemet. tegnap előtt beleraktam egy 9 miliméteres töltényhüvelyt. egy napig jó volt. aztán ma elkezdett fájni. kivettem, a lyuk tiszta genny volt, most meg valami fekete száraz valamik vannak a fülem bőrén. a lyuk belül pedig "kiszakadt" és véres is. mi történt ? mit tegyek ? előre is köszönöm...2010. máj. 22. 23:16
11/16 anonim válasza:
Azért az a töltényhüvely nem volt steril. És sok ember érzékeny különböző fémekre.
Doki...
addig is fertőtlenítsd.
12/16 anonim válasza:
ha már kimaradt a 8-dikos biológia az életedből... [link]
13/16 anonim válasza:
A temészetes szelekció alatt gondolom azt értette, h aki hülye, az........ gondolom ismered, nem akarok gonoszat írni.
Szóval aki nem elég erős, okos, az nem tud tovább szaporodni, esetleg előbb végére is ér az életének mint szeretne. De ez ma már max az állatokra vonatkozik.
14/16 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm mindenkinek. azért még elfogadnék pár tanácsot. : / ha már ennyi eszem volt...
2010. máj. 22. 23:44
16/16 A kérdező kommentje:
betadine kenőcs jó rá ameddig nem megyek orvoshoz vele ?
2010. máj. 22. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!