Mi történhetett a fejbőrömmel? (képpel, erős idegzetűeknek. )
Szülés után kezdődött, nagyon elkezdett korpásodni és zsírosodni a hajam.
Bármit próbáltam(T-gél Totál, Nisoral, kénes sampon, stb) semmi sem használt!
Ráadásul nagyon viszket, és mint ha hullana a hó, úgy potyog a korpa a fejbőrömről.
Alapból ilyen vörös, plakkos, két fülem küzti területen van.
Tiniként pici területen volt már ilyen, akkor segített Nisoral sampon és krém, akkor azt a bőrgyógyász ajánlotta, de most még ez sem.
Valakinek hasonló?
Vissza kéne mennem megint a bőrgyógyászatra, csak tudnak vele valamit kezdeni..
Akkor miért nem mentél vissza a bőrgyógyászhoz? Miért laikusoktól várod a hülyeségeket?
Gondolom, mert unatkozol és nem is érdekel a probléma, csak kérdezni akartál valamit....
Első szerintem te unatkozol, mert értelmes választ nem tudsz adni, de hülyeséget válaszolni meg van időd..
Második válaszoló szerintem elég ijesztő, mert majd a húsom látszik ki, csak a fotó nem tökéletes.. Azért nem mentem még vissza mert ünnep van, nincs szerdáig rendelés, a másik, hogy november közepére kaptam időpontot..
Nem írtam hülyeséget. Az más kérdés ha ilyen mélyen érint mikor rájössz, hogy te vagy a hülye.
Ez a probléma nem 2 perc alatt alakult ki, ahogy az írásodból kiderül, szóval hülye kifogás, hogy az ünnep miatt nem mész orvoshoz. Ilyen problémával ha valóban sürgős dolog lenne a háziorvoshoz is lehetne menni...
De mindegy, panaszkodni mindig könnyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!