Ki meddig használt nappalra légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
10 hónapos, időre született, egészséges kisfiam van. 7 hetesen éjszaka volt egy riasztásunk, mélyen aludt, ébreszteni kellett, utána kb. nyárig néha egy-egy figyelmeztető csippanás.
Nappal érdemes még bekapcsolni? Ki hogy csinálta?
2016. nov. 29. 10:07
1/7 anonim válasza:
Bekapcsoltam amíg használtuk, nappal néha képes 2-3 órát is aludni, ha már a matrac alatt van, bekapcsoltam akkor is.
2/7 anonim válasza:
Másfél éves korában kapott új ágyat, addig a matrac alatt volt a légzésfigyelő, így addig mindig bekapcsoltam, miért ne, ha már ott volt.
3/7 anonim válasza:
Amúgy 14 hónapos és nemrég vettem ki a matrac alól.
4/7 anonim válasza:
10 hónapos, minden alvásnál bekapcsolom. Egyrészt amit előttem is írtak, hogy úgyis ott van a matrac alatt, semeddig nem tart bekapcsolni. Másrészt bébiőrként is funkcionál, a kislányom pedig az emeleten alszik, így muszáj is, ha lent hallani akarom, hogy felébredt. 6 hónap múlva érkezik a kistesó, addig majd szépen lassan leszoktatom magam róla
5/7 anonim válasza:
Ha már megvettük, addig használjuk míg a kiságyban alszik.
Most 15 hónapos, még nem tervezzük, hogy új ágyat kapjon.
6/7 anonim válasza:
az én kisfiam már 2 éves múlt, de még mindig bekapcsolom éjjel nappal. egy még a matrac alatt van, plusz babaőrrel van összekapcsolva. de júliusban születik a kistesó így max addig fogjuk alatta használni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. nov. 29. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!