Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet "lenyugtatni" őt?

Hogyan lehet "lenyugtatni" őt?

Figyelt kérdés
Van egy 22 hetes babám, akivel babamasszázsra kell járnom,mert nagyon feszesek az izmai.Állandóan csak feszíti magát, erőlködik már fel akar ülni és csak ugrálni szeret a kezembe.Sehol nincs el igazából vagy csak nagyon nagyon rövid ideig.Igaz,hogy még csak egyszer voltunk a masszázson,de sajnos az sem sikerült,mivel végig ordította az egészet,mert hát ott feküdni kellett volna.Persze azért nem hagyjuk abba továbbra is járni fogunk.Van e esetleg valaki,aki ugyan így van vagy volt és mit csináltatok ebben a helyzetben?
2010. ápr. 30. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
szia.mi csak egyszer voltunk,a végén már ő is sírt.De aki csinálja az megfogja találni a módját,hogy le nyugtassa.Vagy bábozzatok neki,bohóckodjatok felette.vagy fedd fel egy kicsit nyugtasd meg és akkor mehet tovább.Nálunk amikor már türelmetlenebb volt,akkor megfordította hasra és úgy masszírozta.
2010. ápr. 30. 08:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát mi is ezeket csináltuk végig,de sajnos egyik sem jött be.Aztán már egy macin mutogatta meg,hogy hogy csináljam én itthon...
2010. ápr. 30. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én babám annyira utálta a babamasszázst, hogy soha nem szerette meg, és soha nem is nyugodott meg. Van ilyen.

Én nagyon szerettem volna csinálni nelkei, nem azért mert orvosi okokból kellet, hanem mert aranyos, kedves dolgonak tartom, és jókat olvastam/hallottam róla.

Hát az én lányom nem bírta elviselni.

2010. máj. 3. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőt végigordíotta, aztán tetszett neki.
2010. máj. 3. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
szia, mi dévény tornára jártunk, ott is nyomkorásszák őket végig, és az enyém nagyon rühellte, 3 hós korától 9 hós koráig jártunk, a vége felé egy kicsit jobb lett, de általában jellemzően végigsírta az egészet...nem lehet mit tenni, a dévény muszáj volt, inkább ott sírjon egy kicsit, mondtam magamban, minthogy később komoly baja legyen tőle, mert nem kezeltük ki. Persze rossz érzés az anyának. :(
2010. máj. 3. 12:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És persze az utolsónak teljesen igaza van, én is így vagyok,hogy inkább sírjon,mint később valami baja legyen. :)Csak hát...
2010. máj. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!