Ha elfárad a 2 hós kisfiunk, mindig felpörög, hogy tudnám lenyugtatni, hogy egyedül el tudjon aludni?
Kézben alszik el, de át szeretnénk lassan térni más módszerre, kezd elég nehéz lenni, főleg ha 1 óra hosszáig kell vele sétálni, mert sír a fáradtságtól.
Próbáltam már a hátát simizni, de nem érdekli. Csak a séta nyugtatja meg, de ahogy írtam, van hogy soká.
Szia! Tényleg ne hagyd hogy felpörögjön, mert annál nehezebb elaltatni, és akkor magától szinte biztos hogy nem fog még elaludni.
Figyeld a jeleket, ha elkezd ásítozni, netán a szemét/orrát dörzsölgeti, vagy ahogy az előttem szóló is írta, mereven néz (én úgy hivom ezt az állapotát, hogy lefagyott:)), akkor kell ágyba tenni, pici simi, puszi, esetleg cumi, és el fog aludni! Az enyém 3,5 hónapos kisördög:)
Jó babázást:)
Akkor szinte evés után már lehet altatni. Nekem így is kevésnek tűnik amennyit fent van.
Pl. szopi+pótlás után büfi, kb. 10 percig szoktuk tartogatni, nehogy visszajöjjön a kajcsi, utána az ágyában nézi a forgót, vagy a játszószőnyegén nézelődik és folyamatosan kezd felpörögni, szóval szinte a kajáláson kívül nagyon nincs is ébren. A Ti babátok is ennyit van csak ébren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!