Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megijedhetett a 3,5 hós...

Megijedhetett a 3,5 hós babám, mert rohanni akartam vele? Annyira orditott, azt hittem, elérte valami komoly betegség, orvost akartam hivni, de fél óra múlva sikerült lenyugtatni. Azóta olyan mint azelőtt. Lehet, hogy ő ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 07:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, már én is, és a férjem is ijesztettük meg a kislányunkat. Ő olyan kis nyugis, elnézelődik, játszik magában, kis csendes 3 hónapos baba. Férjem tud nagyon hirtelen elindulni, vagy ha a mély hangján megszólal, szegénykém mindig összerezzen, látszik hogy megijed. Egyszer pedig én tüsszentettem egy hatalmasat és úgy elkezdett sírni, hogy belevörösödött, alig tudtuk megnyugtatni.

Azóta figyelünk, hogy ne riogassuk szegényt :)

2010. márc. 21. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is volt hasonló hapci miatt, meg porszívó miatt. a kisfiam is megijed, ha éles hangot hall, és előtte bele volt merülve valami játékba :-) váratlanul érik őket ezek a dolgok, ezért ilyen érzékenyek rájuk :-)
2010. márc. 21. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon meg tudnak ilyedni a babák hirtelen mozdulattól, hangos dolgoktól, biztos az volt a baj.Az enyém már 6,5 hónapos, és most jutottunk el odáig, hogy nem ilyed meg, ha az uncsitesó (13 hónapos) hangosan kiabál, vagy ha a nagyon mély hangú papája megy be hozzá ha felébredt és nem én.Majd kinövi idővel.

/Z/

2010. márc. 21. 08:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok! Nagyon fogok vigyázni a lelki világára!
2010. márc. 21. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Te jó isten!ly-vel írtam az ijedet most látom.Bocsi.

Szóval azért nagyon ne óvd, érjék az ingerek, legyen emberek között, hogy nehogy befele forduló legyen.Hetente kétszer találkozunk az uncsitesóval, és már jól megszokták egymást, pénteken meg megszületett a legújabb uncsitesó, majd hozzájuk is megyünk.Nem jó, ha csak veled van egész nap, és lábujjhegyen jársz.

/Z/

2010. márc. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!