Normalis hogy az egyhonapos kislanyom allandoan ordit ha jol lakik ha ehes ha nem ehes, ahogy felebred ordit es van hogy alig tudjuk lenyugtatni?
Szia!
Normális vagy sem, nálunk is ez volt, hasfájós is volt de az csak fürdés után, bár éjfélig is eltartott, de ha nem az fájt neki akkor is mindig sírt senki nem akarta elhinni és tényleg így volt, pedig látszólag semmi baja nem lehetett, nem volt éhes, nem fázott, nem volt melege, tiszta volt a pelusa. Már sírtam vele együtt, semmi mást nem tudtam tenni bár tudom hogy ezzel se segítettem rajta! 3 hónapos koráig tartott ez az állapot, mikor azt betöltötte elmúlt és azóta csak egyre jobb, most 5 hónapos!
Kitartást tudok kívánni és sok türelmet, mert nehéz, nagyon nehéz, ezt olyan anyukák akiknek eszik alszik a babája el se tudja képzelni milyen rossz!
Még az jutott eszembe hogy nem lehet hogy álmos? Vagy fáradt? És ezért sír? Nálunk volt erre is példa! Első baba? Jó persze ez nem jelent semmit hogy hanyadik, minden baba más!
az én fiam is dettó ilyen.éjjel eszik-alszik, nappal ordít :( sokszor nem tudom eldönteni hogy azért sír mert még éhes, vagy azért mert büfiznie kell, vagy álmos, vagy a hasa fáj. pedig 2. gyerek nekem is, és van tapasztalat mert az első is nagyon sírós-hasfájós volt. azt mondják túl kell élni! :) fel a fejjel, látod, nem vagy egyedül!
B.
Hasfájásra esetleg próbáld meg a Gripe Watert!Az sokkal jobb mint az espumisan!
Nem lehet,hogy nagyon fáradt,túl sok inger éri??Ha sír állandóan akkor ezekszerint nappal nem sokat alszik és akkor már biztos nagyon fáradt és azért sír!Viszont valószínű már a fáradságtól,túl sok ingertől nemtud elaludni!1 hónaposan a fiam annyit volt fennt,hogy evett,átpelusoztam,egy kicsit gügyögtem neki,nevetgéltünk és utánna el is aludt(a fennléte kb:40 perc volt,max 1 óra!És ez így ismétlődött 3 óránként!
Sajnállak,remélem megoldódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!