Miért nem akar az egyhónapos Babám saját maga elaludni a saját helyén?
Nincs igaza az elsőnek. Ez csupán mai divat. Ha nem altatod most a saját ágyában,akkor még 1-2 évesen sem fog ott egyedül aludni. Nézz utána a neten, vagy az itteni előző linkeken. Hányan panaszkodnak,hogy nem akar egyedül aludni a babájuk.
Tedd be az ágyába,símogasd meg,és hagyd egyedül. Néhány nap után megszokja,hogy egyedül aludjon.
Elsö vagyok.
az én fiam 4 hónaposan jutott el oda h egyedül aludjon el a helyén,de elötte mindig a kiságyában aludt,hogy megszokja,az az ő helye.
Mikor láttam hogy fáradt/félig alszik,betettem a kiságyba,és simogattam a hátát,igy elaludt,mindig korábban betettem,és igy a végén tudta ha kiságy akkor aludnia kell.Sose hagytam sírni a kiságyban,nem akartam hogy rossz emlékek kössék oda.
Most 2 éves,és este ugy alszik el hogy bemegyünk a szobájába,bebujik az ágyba,esti puszi/simi,megbeszéljük hogy alvás van.Én ilyenkor kijövök,ő pedig elaszik.Nem hagytam sirni,de nem is lett elkapatva(amugy az első időkben cicin aludt be szinte mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!