Anyukák mit szóltok ezekhez a "mű csecsemőkhöz"? Aki látta
rémisztően élethű igazi babák után gyártott mű babák amiket fiatalabb/idősebb nők vesznek, ölelgetnek, szobát rendeznek be nekik, ruhákat vásárolnak nekik, babakocsiban sétáltatják... engem a hideg kiráz ettől
Te jó ég... ki az az elmebeteg, aki ezt az egészet kitalálta???? És még meg is gazdagszik belőle...
Szegény emberek,akik ezt megveszik, ott van vmi gubanc, akár feldolgozatlan haláleset, mély gyász, és ezt kihasználják....nem is értem épp ésszel...
Nagyon szépek, az igaz, mestermunkák, de nem hiszem, hogy ez bárkin is segítene hosszú távon.
Ördögi kör, csak egy tárgy, mégis meg lehet szeretni, mert szinte kisugárzása van, folyton foglalkozni vele, aztán már az ember nem meri abbahagyni, mert mi lesz akkor "vele". Közben a saját életét nem építi, nem próbál ismerkedni, mesevilágban él. Eszébe sem jutna gyereket csinálni, vagy megpróbálni újra.
Inkább vegyenek kutyát, cicát, valamilyen állatot, fogadjanak örökbe, de ez...
off:
Nekem is meg kellett néznem az alvó fiamat, aki sokkal szebb, mint ezek a babák, és én is sírógörcsöt kaptam a gondolattól.
On
Ilyen babát nem vennék, az tuti!
Nekem 2 gyönyörű gyerekem van(sokkal szebbek mint ezek a műbabák)és sajnos veszítettem is már el kettőt.
Nehéz megbírkózni a ténnyel,hogy volt és nincs,de ez a műbaba szerintem nem segít.A gyász nem tart egy életen át.Igaz nem felejti el az ember, de eltemeti magában és továbblép.Mert csak így lehet felkelni,tenni a dolgod és ha szerencsés vagy az élet kárpótol.Én hiszek abban hogy ahol egy ajtó bezárul ott kinyílik egy ablak.
Ez a baba ideig-óráig talán!!!segít a gyászon,de szerintem egy idő után inkább teher.Hiszen nem nő,nem lélegzik,nem mondja egy szép napon,hogy ANYA...
Aki pedig még tegyük fel 20 év múlva is egy mű csecsemővel rohangászik az már nem gyászol,hanem bekattant.
most nézem, gyönyörűen megcsinálták ezeket a babákat :O
majd mondom a fiamnak ha nagy lesz, hogy 20. szülinapjára lepjen meg engem a fényképe alapján készült ilyen babával, elnézegetem :D
bevallom, nagyon szívesen nézegetném a babám újszülött képét 4d-be :)))
de az, hogy nevelik is az ilyen babákat, meg itatják, stb... én csak sajnálni tudom azokat a nőket, nagyon hiányozhat valami az életükből :(((((
de hogy lehet ilyet még gyűjteni is?ilyen babát maximum azoknak a nőknek ajánlanék akik szeretnének kicsit gyakorolni mielőtt a saját gyerekük megszületik.Nem is értem amúgy hogy minek találták fel hisz akármennyire is élethűnek néz ki nem tudja pótolni azt amit egy igazi kisbaba öröme adhat.Ráadásul ha vannak akik tényleg ruhákat vesznek nekik meg babakocsit stb... fölösleges pénz kidobás hisz ez a gyerek nem nő meg mindig ugyan ekkora marad..minek rá költeni ezreket ha úgy sem változik soha.sőt szerintem ha ruhája se lenne se sírna hogy fázik.egyszóval hülyeség az egész.Talán egy 7-8 éves gyerek még elszórakozik egy ilyennel...de egy felnőtt nő...
még annyit hogy azt meg kell hagyni szép munkát végeztek akik kitalálták mert szép babák csak teljesen haszontalanok.
Van pár darab ami nagyon szép, de a többi olyan mint a "csáki" babák. Ha megtehetném sem vennék ilyet, mert nekem ez természet ellenes.
A gyászban nem hiszem, hogy segítene, mert mikor csak ránéznék sírnék. A hiányt nem segítene feledtetni egy olyan baba ami nem szorítja meg az ujjam, nem szuszog, nem bújik hozzám. Ha látnám csak az jutna a fejembe, mit vesztettem.
(szerencsére nem vesztetem el senkit, van egy gyönyörű kislányom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!