Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ezekhez a babakocs...

Mit szóltok ezekhez a babakocsikhoz? A régebbi Baby Point kocsikkal mennyire vagytok elégedettek?

Figyelt kérdés

Ma bukkantam erre a két új fajtára, és elsőre nagyon megtettszettek:)

Kicsit olyan Quinny-s kinézetűek, csak azért közelebb állnak a pénztárcámhoz:)

Ti vennétek ilyet? És ha igen,melyik típust és milyen színűt? Leginkább olyan szeretnék, ami kisfiúnak és kislánynak egyaránt szép.

[link]

[link]

2010. ápr. 10. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nekem a második tetszik jobban,és ha uniszex szinüt szeretnél,akkor én vagy pirosat vagy feketét vennék,bár inkább feketét,mondjuk nekem a fekete a kedvenc szinem!:D

2010. ápr. 10. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az első nagyon tetszik :)

Egyébként ennyit nem adnék érte,én használtan vettem babakocsit van terepre,városba mind a 2 sportkocsivá alakítható,viszont vettem még esernyőkocsit és egy sima könnyebb sportkocsit mind ezt 45000 ft-ért és ha valamelyik a mamánál marad sincs gond vagy ha baleset éri akkor is van még stb

2010. ápr. 10. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Hú, az első nagyon vagány.

Nekünk is babypoint van, a V3, én szeretem, minden nap használjuk, és semmi baja, pedig már 13 hónapos a kislányom. Jó kis kocsi.

2010. ápr. 10. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a második a nyerő. De ízlések és pofonok. Valaki a 3 kerekűre, valaki a 4-re esküszik. A 4 kerekesnek nagyobb a bevásárló kosara alul, és jobban tetszik az, ha egybe van a tolókar, így nem csak egy helyen, hanem akár középen is megfoghatod a tolókart. Ugyanakkor biztos jó, ha külön van két tolókar, így más helyzetben is megfoghatod a tolókart. Azt hiszem a 4 kerekű stabilabb. A párom azzal magyarázza, hogy ahhoz, hogy stabil legyen a három kerekű, pont az egy keréknél kéne lennie a nagyobb súlynak.
2010. ápr. 10. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is a második jön be. A bevásárló kosár mérete szerintem fontos, és a tolókar is kényelmesebb ha egyben van. Az elsőnél nem láttam. hogy a hordozó van e hozzá, és azt sem írja, hogy bolygósítható e a kereke. A másodikhoz sincs az árban hordozó. Szerintem sok ennyiért.

Hasonló a Pierre Cardin is ami 3 funkciós és olcsóbb.

2010. ápr. 12. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
A barátnőmék V3-at vettek, két éve, legalább 3szor vitték vissza, mert kitört a kereke, tengelyt kellett cserélni. Olyankor egy-egy hétig nem volt babakocsijuk.
2010. ápr. 12. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben átgondolnám a kagylóülést. 1 éves kora körül már nem fog teljes menetfelszerelésben kényelmesen ülni a kagylóülésben (nem tudja majd mozgatni a kezét,úgy fog ülni benne mint egy kis hering) és ha netalántán elalszik útközben, akkor csak az egészet tudod egyben dönteni, tehát kényelmetlen lesz a gerincének és a lába égnek fog állni, úgy kell aludnia. Ez sajnos saját tapasztalat, én is ilyesmit vettem a gyerkőcömnek, gondolván majd jó lesz végig, de sajnos vennem kellett 1 éves korában egy másik kocsit - egy sport babakocsit -, hogy kényelmesen legyen útközben. Így viszont, hogy jóformán csak a mózes részt használtuk ki, nem ért több mint 100ezret a babakocsi. Nagyon bánom már, hogy anno ilyen jellegű kocsit vettem.
2010. ápr. 12. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak megnéztem őket, de aztán más mellett döntöttem. A kagylóülés nem jó, pontosan azért amiért az előttem szóló írta. A mózeskosara pedig nagyon pici. Én Top-Rider-t vettem, autósüléssel, mózeskosárral és sportrésszel, és most már a második gyerekkel nyúzom, de még mindig nem találtam rajta hibát.
2010. ápr. 12. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem egyik sem tetszik.mi 44 000-ért vettünk.teljesen sportosítható,végig használható mivel jó tágas kocsi,hatalmasak a kerekei.rengeteg színből lehet választani.én megfontolnám.nem akarlak rábeszélni erre a kocsira.de én amint megláttam egyből beleszerettem,és nem cserélném le semmi pénzért.csatolom a linket ha tudom.nekünk az acél-tégla szín van.élőben sokkal szebb mint képen.

[link]

2010. ápr. 12. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:

nekünk a sportkocsink baby point. a fiam 2 éves lesz, nem egyszerű eset, szóval kap a kocsi hideget, meleget, de SEMMI baja, rohadtul bírja a strapát.

nézd meg őket élőben mindenképp, próbáld ki, az fontos.

2010. ápr. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!