Milyen márkájú etetőszéketek van? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
Dönthető támlájú, lehetőleg állítható magasságút keresek, és olyan sok van. Nem tudom hol kezdjem a szűkítést. 5 hósnak kellene kezdetben.2011. ápr. 4. 16:32
1/4 anonim válasza:
Nekünk Peg Perego Prima Pappa van. Használtan vettük, és meg vagyunk vele elégedve, nagyon jó, csak ajánlani tudom. :)
2/4 anonim válasza:
nekünk hauck van használtan vettük, de semmi baja, nagyon jo, 8,5 honapos a ababám, most szoktatom bele.. jo a kapcsa nagyon biztonságos.
3/4 anonim válasza:
Nekünk Peg Perego Tatamiank van.Az ára eléggé borsos,én nem vettem volna meg,de a nagyszülők megvették :D
Pihenőszékként és hintaként is használható,bár mi ezeket a funkciókat nem nagyon használjuk.
4/4 anonim válasza:
Nekem is peg perego prima pappa diner van és nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!