Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kecskeméti dévényesekkel...

Kecskeméti dévényesekkel kapcsolatban szeretnék információt gyűjteni. Mennyi a tarifa, mennyi a várakozási idő, mennyire voltatok elégedettek és bármi, ami eszetekbe jut még?

Figyelt kérdés
Lehet privátban is, ha árat nem akartok kiírni. A válaszokat előre is köszönöm! Fontos lenne!
2011. jan. 3. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Locskay Mariannt tudom ajánlani. Tavaly 3000 Ft volt 1 óra, de az tényleg 60 perc volt, és végig aktívan foglalkozott a babával. Én nagyon elégedett voltam vele. Izomerevséggel vittem hozzá a 6 hós lányomat, 11 hónapos korára teljesen rendbetette. Kb két hetet kellett várnunk az első időpontra, onnantól fix heti egy időpontunk volt.
2011. jan. 3. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, várok még válaszokat!
2011. jan. 3. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Minda Andit tudom ajánlani. Sajnos nekünk a Locskai Mariann nem volt szimpatikus, illetve a védőnőnk sem ajánlotta. De ez az én véleményem.

Andi nagyon aranyos, és szakképzett.Sajnos kicsit többet kell várni az első időpontra. Viszont nekünk megérte. Kislányomnak kötöttek voltak az izmai. Nagyon szépen rendbe jött. Később nem akart mászni, de a segítségével 1 hónap alatt azt is megtanulta.

Nekem az tetszett még, hogy megmutatott gyakorlatokat, amit otthon is tudtam csinálni és így csak havonta egyszer kellet mennünk ellenőrzésre. Anyagi szempontból ez nagyon jó volt. Egy óra nála 3500ft volt tavaly.

Szép tiszta tágas helyen dolgozik.

Maximálisan meg voltunk vele elégedve.

Ha bármi kérdésen van írj nyugodtan privátban is, mert szívesen segítek.

2011. jan. 3. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Mariannról valóban megoszlanak a vélemények, mert nem igazán kommunikatív az anyukákkal, annyira a gyerekre koncentrál. De nagyon jó szakember, és Ő is betanítja az otthoni tornát.

2011. jan. 3. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a válaszokat, sokat segítettek. Leginkább én is Mariann után érdeklődtem volna, azt hiszem, megpróbáljuk nála.
2011. jan. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!