Annyira nem értek ezekhez. Megvegyem? Jó szerintetek?
Majdnem vízszintesig dönthető azt mondja a video.
A baromi nehéz újszölöttkocsink lenne lecserélve erre. 4 hónapos a Kislányom.
Azzal képtelenség bevásárlóközpontban meg kisebb boltokban közlekedni.
Segítsetek tanácsaitokkal.
Köszönöm
szia!Ugyan én sem vagyok szakértő,de első pillantásra jónak tűnik.Stabilnak,könnyűnek látszik,ha jól emlékszem van hozzá lábzsák,esővédő,ezek praktikusak.
Kíváncsian várom,hogy a többi anyuka hogyan vélekedik!
Szió!
Igaz nekünk nem ilyen van, de ez is nagyon tetszik! Szerintem vedd meg nyugodtan.Könnyű, kicsire csukható, tágas az ülőrésze!
Olyasmi mint a quinny zapp csak ez dönthető, ami nem mindegy!!!!
Nekem nem nagyon tetszik. Először is írja, hogy van rajta egy nagy bevásárlókosár, amit sehol se látok se a képeken, se a videón. Valószínűleg nem a táskára gondolnak, mert azt külön írta. A lábtartó magassága nem állítható, ha vízszintbe döntöd, a gyerek lába térdtől lóg lefelé, ez nem lehet valami kényelmes. Ezen kívül oldalnézetből látszik, hogy a tolókar vége szinte a kerék felett van, így könnyen rálép az ember a kerekekre séta közben. Bár lehet, hogy nagy a két kerék közt a távolság, és nem zavaró. Ezt úgyis csak személyes kipróbálás után fogod látni (amit a helyedben nem mulasztanék el).
Mindenesetre én ezt a babakocsit nem venném meg, mert amiket fontosnak tartok egy sportkocsiban, azok itt hiányoznak.
SZia!
Én a helyedben inkább ezt venném 4 hónapos babának, hisz kidutja mikor fog még ülni stabilan
Nekem van, nagyon tudom ajánlani, jó áron van, mindent tud, nagyon könnyű irányítani, és szép jól néz ki!
Amit te néztél azt inkább 1-1 1/2 éves gyereknek való, amikor lecserélik a babakocsit könnyű esernyőkocsira mert már sétál a baba és nincs rá mindig szükség. Elveszne benne a babád!
Ha lehet inkább vidd el a gyereket egy boltba, próbáld bele a kocsikba, és ami tetszik jónak találod azt vedd meg akár ott, akár a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!