Megvegyem a lányom 1 szülinapjára az elektromos kismotort?
Használtan elnne kitünő állapotban 9000 Ft, újonnan 15000.
Biztos lesz olyan válasz, hogy teljesen felesleges de azért Szeretném a pro és kontra véleményeket meghallgatni. Esetleg olyanokét akiknek van ilyen járgányuk.
Lányom kapaszkodva áll és lépeget, önállóan még nem jár. 2 hét múlva lesz a szülinapja, arra gondoltam egy ilyen kis stabil akumulátoros motort. Ezen kívül kap "golyófürdőt", vettem 200 kis labdát mint a játszóházakban van ( kis házikója van, majd abba öntöm), aztán örökölt egy dupló vasutat, vettem neki cipőt, szandált. Ja és örökölt egy formabedobót, azt is eldugtam eddig.:)
Szerintem vedd meg, és tedd el a 2. szülinapjára! Először tanuljon meg a lábbalhajtóson motorozni, az nagyon jól fejleszti az izmait és a mozgását is. Utána lesz csak poén neki az elektromos.
De ha tényleg alkalmi vétel, akkor én sajnálnám kihagyni...
Hirtelen nem tudtam mi az a trakesz:)
Lebeszéltetek és magam is, inkább egy bébitaxival kezdünk, keresek inkább azt, majd egy motort.
Nagyban hozzásegített a döntésben az, hogy a teszveszen árulták (gyakran használom), tettem fel kérdést, de az eladó nem válaszolt, a licit meg közben lejárt.
A sors akarta így:)
Köszönöm mindannyiótoknak a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!