Mit szóltok ezekhez:Bajnok, Belián, Döníz, Dzsinó, Lúcia?
Ha kutyanevek, akkor rendben...
Esetleg a Lúcia...
és ezek? semennyivel se rosszabbak csak más a társadalom...
"- Jessica Alba lánya Honor Marie lett, a neve megtisztelőt jelet és még az elfogadhatóbbak közé tartozik
- Forest Whitakernek egy Ocean és egy True nevű gyermeke van, persze az erdő mellé nem is rossz az óceán
- Halle Berry kislánya a Nahla Ariela nevet kapta, nahla arabul méhecske, az ariela nőstényoroszlánt jelet, de legalább szépen hangzik
- Nicholas Cage nagy rajongója lehet Supermannek, fiát Kal-Elnek nevezte el
- Frank Zappa csemetéje Moon Unit lett, ez Hold Egységet jelent – vajon mire gondolhatott a papa?
- A világ legbefolyásosabb gyerekének választott Suri neve perzsául hercegnőt jelent, japánul viszont zsebtolvajt… ez a variáció valószínűleg elkerülte Tom Cruise és Katie Holmes figyelmét névadáskor
- Sylvester Stallone a Sage Moonblood nevet adta fiának, vagyis a Bölcs Hold Vér-t – pár ezer évvel ezelőtt ez nem is keltett volna feltűnést, nálunk voltak hasonló nevek. Másik fiát Seargeohnak hívják. Lányai tekintetében már nem volt ilyen találékony, mindhárman a Rose nevet kapták, hogy ne keverje össze őket, második nevük, bár mindegyik azonos betűvel kezdődik különbözik egymástól: Sophia, Sistine, Scarlett.
- Jenna Elfman kicsinye a Story nevet kapta, ez is mókás történet, nem?
- Bruce Willis és Demi Moore a Tallulah, Scout, valamint Rumer neveket találták ki gyerekeik számára, a lányok utálják neveiket
- David Duchovny ötlet híján egyszerűen Kydnek keresztelte fiát. A szó kid-nek írva kölyköt jelent, mindkét változatot ugyanúgy írják. Lehet, hogy a színész még helyesen írni sem tud?
- Gwyneth Paltrow és férje, Chris Martin is valami különlegesre vágyott: kislányuk Apple, kisfiuk pedig Moses lett. Ugye nem kell lefordítani…
- Milla Jovovich lánya Ever lett. Valaha talán majd nevet vált…
- Michael Jackson nemes egyszerűséggel beszámozta gyerekeit: két fiát Prince Michael I-nek és Prince Michael II-nek nevezni. Ez amúgy bevett szokás volt az ókori Rómában, de Japánban is használatosak ilyen nevek"
forrás harmonet.
fúú basszus szerintem kegyetlen én még ha fizetnének is érte se adnék ilyen nevet a gyerekemnek.
Első voltam.
Nem tudom hol laksz de nálunk ilyenek vannak hogy
Anna, gergő, péter, bálint, néha egy egy igazán magyar név...
hajdú bihar megye.
Keresztanyámék kutyáját Bajnoknak hívták.
Belián ismerősöm van de nekem nem tetszik az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!